Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      9007
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    teresa

• Последни мнения

• Много е добро. Наистина се чудя дали Хан Сол А е убийцата и не мога да разбера. Който е гледал японското, да не спойлва. Харесват ми като двойка и го играят много добре – имат химия. Честно казано, се надявам накрая да се окаже, че тя е истинският извършител и манипулатор, но не вярвам след последните разкрития в 6-и епизод. Като истински фен на серийните убийци и крими трилърите, много, много ще ме изкефи тя да е злодеят. Погледнах и японското, но са стари линковете там и не можах да го отворя, а и не знам колко ще ми хареса сериал на моите години почти. По принцип харесвам по-новаторски неща, а и главно не мога да възприема азиатските прически и модата тогава.  
    • Честит празник! @k-drama-monk Не искам да ти пожелавам просто здраве и успехи, защото това се казва на всеки,и всеки го пожелава.Искам да ти пожелая нещо по-истинско - да имаш вътрешната сила да минаваш през всичко, което животът ти поднася, без да губиш себе си. Пожелавам ти да имаш ясна посока, но и увереността понякога да спреш, да се огледаш и да оцениш това, което вече имаш. Защото не винаги най-важното е това, към което вървим, а това, което изграждаме по пътя. Пожелавам ти да срещаш хора, които не просто минават през живота ти, а остават с причина. Хора, които те разбират без много обяснения и те ценят за това, което си, а не за това, което можеш да им дадеш. Нека всичко, което правиш, да има смисъл за теб, а не просто да бъде поредната стъпка. И нека успехите ти не бъдат само резултат, а усещане, че си на правилното място и правиш правилните неща. Пожелавам ти онова спокойствие, което идва, когато знаеш кой си и накъде вървиш. Онзи тип увереност, който не се показва с думи, а се усеща. И онази стойност, която не се доказва, а просто се вижда. Нека животът ти поднася не само изпитания, а и моменти, които те карат да се усмихваш без причина. Да имаш повече поводи да си казваш „струваше си“ и по-малко моменти, в които се съмняваш в себе си. И най-вече -  остани човек, който вдъхва уважение не с това, което казва, а с това, което е. Пожелавам ти всичко, което наистина има стойност.
    • Вече съм до 35 серия и да си кажа.  
  • Създай нов...