Тъкмо го изгледах. Първо благодаря на asha за коментара. Много леко, приятно, забавно и разпускащо вечерно филмче.
Главните бяха чаровни и се справиха страхотно. Почувствах тяхната романтика и се усмихвах щастлива.
Дворцови интриги, бизнес, битки, любов и над всички и всичко супер жената-хубавица Божурка- бизнес дама, Майка Тереза, любима, умна и всичко по-по-най.
Много красиви костюми, много красиви китки и картини, битки и герои, без особено циклене и лигавщини. Позитивно и за разпускане.
Двата сезона на кантар. Прецакаха системата, като не чакаха година, както е наложено за втори сезон, а го пуснаха с друго заглавие, че и не го съкратиха до четирийсет епизода, правейки двата сезона.
Ако трябва да го определя с една дума сериала- красив.
Изгледано.
Тегаво ми тръгна и тегаво ми вървя до 30 епизод, та доста време го влачих, но сериал за мъст, няма как да е друго. Все пак, прекалено подробно и ненужно провлачено го подаваха това отмъщение, поне за мен. Можеха спокойно по-стегнато в 20 епизода, вместо 30. Последните десет епизода пришпориха темпото и по-лесно ги изгледах.
Към актьорите претенции нямам- всички класни. Каквото са им написали по сценарий, това си играха на макс хората. Най-силно ме впечатли, изключвайки главните, военният лошко, който направи уникална игра.
Любителите на Сяо Джан няма как да са недоволни, много екранно време имаше. Мацката я харесвам. Химия между тях нямаше, но и не беше нужно да има, той главният си беше бастун, обсебен от идеята за отмъщение и това чувство като любов му беше чуждо и много трудно го асимилира в еволюирането си.
Хареса ми краят.
Та, сериал над средното ниво, сериозен и не бозав, но му липсваше до някаква степен заряда, за мен поне, който ме кара с нетърпение да чакам следващия епизод и да бъезам да го изгледам.