Лав, не е така. Има много добри актьори... Какво да прави огромния китайски народ с толкоз огромен брой желаещи млади хора
които искат и учат да стават артисти. Нали и за тях трябва изява и работа... Да трупат опит. Все някакъв начален опит и старт е.
Не всички могат да получат 40 епизода главни роля. Тях са ги окупирали вече... Ще играят там докато им дойде времето и някой ги забележи,
ако изобщо ги забележи. Пък и младост, кръвта им ври. Нека се поопипат малко. Кат не им дават извън поне в сериала, кво да праят...
Само не разбирам защо са толкова еднотипни. Отначало мислех, че са дипломни работи на студенти... Не съм сигурна...
Предимно за женска аудитория- мечтания богат директор, който пръска пари и мре за бедна, нещастна онеправдана девойка...
Рицаря на белия кон,коя девойка не е мечтала... Но има и добри попадения. Мен ме приспиват с руския дублаж... В Драмия лист има цял раздел с препратка линкове към тубата...
Ето я и танцовата практика на „SWIM“!!!
„BTS „SWIM“ Dance Practice“
Във видео публикувано в „TikTok“ канала им, BTS пресъздават прочутата сцена от филма „Титаник“, в която главните герои се прегръщат на носа на кораба - . Юн Ги влиза в ролята на една необичайна Роуз!!!
Ново селфи от групата!!! Завръщането на сцената им се отразва добре - като ги гледа човек направо си личи колко са щастливи!!!
Пак в Бургас, на 28.03. от 15ч.
Филиал Бургас на Софийския университет продължава културната поредица за Изтока | Община Бургас https://share.google/UIxDXyRmQLbhggOm5