Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8620
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    black smile

• Последни мнения

• Договорът на Х9 официално изтече и Сяо Джан смени името на акаунта си в уейбо       Вече е само Сяо Джан, без частта за Х9.        
    • Готвят се за завръщане, да. Сякаш нищо не се е случило, а гласовете на феновете все по-малко се чуват, жалко. Между другото, след публикуване на траклиста фенове забелязват, че от списъка на създателите на песните липсват членовете на THE BOYZ, които малко или много винаги досега са участвали в създаването на албумите си.    Ето няколко общи тийзър снимки на групата за албум 'a;effect'.         Концептуален филм "더보이즈 (THE BOYZ) The 10th Mini Album [a;effect] Concept Film".     Днес излезе интересен материал в Soopmi, НЕПРЯКО свързан с THE BOYZ, но всъщност съвсем директно. Заглавието е 'MC Mong се оттегля от позицията си на продуцент на ONE HUNDRED + споделя бъдещи планове". Публикуват и изявлението му, което слагам в спойлера.   Догади ли ви се? На мен да. Човекът, който участва в съсипването на няколко фендъма си измива ръцете и заминава "да учи" в чужбина. Никой не може да ме убеди, че няма връзка със скандала с Haknyeon, Япония,  с обвиненията в проституция. Някак той напуска сцената, а там остава групата и всичко е на техен гръб - противоречията, разделението на фенове, съмнението, опетнения имидж. 
    • Аз го гледам.. макар че на моменти се питам защо го гледам (единствено заради крясъците, но съм скикнала).  Главната героиня е много симпатична, добросърдечна, но с ниско самочувствие, притеснителна. Работата е превзела живота й и тя е загубила себе си и връзката с женската си енергия.  Трогателни бяха моментите, в които се сравняваше с модерните дами по токийските улици.  Искрени бяха възхищението и молбите й към Хикару да разкрие красивите й черти.  Очаквам с нетърпение трансформацията на Харука. Не толкова външната, колкото вътрешната - тази, след която да започне да се грижи за себе си от любов към самата нея.  Хикару е многопластов и също искам да разбера повече за него.  Отделно от това, японската мода ми харесва и с удоволствие гледам.  Забавен и лек сериал, с кратки епизоди, но обръща внимание на важни теми като идентичност, самочувствие, себеобич, принадлежност.     
  • Създай нов...