Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8804
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    sonq8912

• Последни мнения

• Видео от сватбата на Тао и Yiyang.  Брей, ето какво било да си поканиш само най-близките.      Интервю на Чаньол за японската медия The Japan Times със заглавие "K-pop идолът Чаньол прави J-pop по свой начин с „Hibi“. За албума си казва: "Всеки изпитва любов, емоции и саморефлексия по свой собствен уникален начин, но вярвам, че има чувства, които свързват всички ни въпреки тези различия... Чрез този албум се надявах да уловя тези споделени емоции и да създам музика, с която хората могат да се асоциират – нещо утешително и лесно за слушане, независимо в каква ситуация се намират." Материалът завършва с думите: "Надявам се да продължа да се развивам и да показвам на феновете нови страни от себе си – както чрез приноса ми към EXO, така и чрез моите собствени соло проекти.“      Да споменем и предстоящата нова песен на D.O. Той ще участва в колаборация с певеца Na Yoon-kwon, с когото са записали римейк на популярната му песен от 2004 г. "나였으면 (If It Were Me)"  (изт. Naver). Парчето е типична корейска балада. Ще е интересно да чуем Кьонгсу в нея, имайки предвид, че обикновено тонът на гласа му се свързва по-скоро с r&b стил.  Оригиналът е в спойлера.     Сухо е получил наградата "Fan's Stage Pick" за изпълнението си в 1266 епизод на Music Bank на 26/09.2025 г.    
    • Вили играеш го адвокат на дявола и се опитваш да ни изкушиш. Парили сме се и трудно ще бъде с blockbuster.     Това е личното ми обяснение, защо тази жена е известна. За разлика от Иу не е някакво изтънчено, небесно създание, но на моменти ми се струва дори по-известна от нея. НЯМАМ друго обяснение, ако не е видимата отдаденост, която показва, във всичко, което прави. Някои от тези неща, аз бих приел обидни за себе си и бих убил хората, които ми ги предлагат, въпреки знанието, че ще лежа до края на живота си.     Не е някакво, а много конкретно. Историята за Лазар е повече от известна, макар повечето хора да не им е ясно, за какво точно става въпрос. Превърнало се е в ритуал. А уж тези дето си мислят, че ни управляват, пък съвсем не го разбират. Справка — Димитър Недков. Уж умен човек, най-интѐлигентния българин, а за милион години не е схванал. А не да е някаква тайна. Нищо, че се нарича мистерия. Ама повечето хора и мистерия не знаят, какво е, нищо, че са чели Есхил в четвърти клас.     Тая нация, ако не спре с това натягане на консерватизъм, няма да я бъде. Не разбират ли, че имат проблем? А ние всички искаме да се развиват и успяват, като третия в голямата игра. Ако толкова лесно се самозаличат, играта ще стане скучна.    
    • Автентичен и стилен, както винаги.  Ето и речта.  Вълнувам се за него. 
  • Създай нов...