Прекрасна песен.
скоро идва Коледа и тая песен ми е номер 1 в листата. Аз и сега си я слушам.
Търсих ноти и текст, или караоке, но не намерих.
Има ли някой като мен, който иска сам да я пее?
Видео от сватбата на Тао и Yiyang.
Брей, ето какво било да си поканиш само най-близките.
Интервю на Чаньол за японската медия The Japan Times със заглавие "K-pop идолът Чаньол прави J-pop по свой начин с „Hibi“.
За албума си казва: "Всеки изпитва любов, емоции и саморефлексия по свой собствен уникален начин, но вярвам, че има чувства, които свързват всички ни въпреки тези различия... Чрез този албум се надявах да уловя тези споделени емоции и да създам музика, с която хората могат да се асоциират – нещо утешително и лесно за слушане, независимо в каква ситуация се намират."
Материалът завършва с думите: "Надявам се да продължа да се развивам и да показвам на феновете нови страни от себе си – както чрез приноса ми към EXO, така и чрез моите собствени соло проекти.“
Да споменем и предстоящата нова песен на D.O.
Той ще участва в колаборация с певеца Na Yoon-kwon, с когото са записали римейк на популярната му песен от 2004 г. "나였으면 (If It Were Me)" (изт. Naver).
Парчето е типична корейска балада. Ще е интересно да чуем Кьонгсу в нея, имайки предвид, че обикновено тонът на гласа му се свързва по-скоро с r&b стил.
Оригиналът е в спойлера.
Сухо е получил наградата "Fan's Stage Pick" за изпълнението си в 1266 епизод на Music Bank на 26/09.2025 г.