@bond и аз така мисля защото са давали показания (на 7 епизод съм) и тя е казала че е била свидетел как брат ѝ ги убива,но той отрича... много странно и интересно се развива историята,със заподозрените и всичко,синята шапка....
Но и аз съм на това мнение
Изпълнението на "XOXZ" от днешния Music Core, където спечелиха и 1-во място. Честито!
Енкора след победата.
клик на снимката
Лиз гостува в канала на известната хореографка Кани. Много са забавни двете, гледайте го, ако имате време.
клик на снимката
Рей и Лиз участваха в сегмента на Dingo Music CITYPOP CAR LIVE, където изпълниха "Off The Road" и "XOXZ".
Отново Лиз, но този път с Ису участваха в предаването на певицата Younha "Would You Record" в канала M2.
клик на снимката
X-пост с линкове към отделните им изпълнения.
36-ТИ ДНИ НА ЯПОНСКАТА КУЛТУРА В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2025 г.
Събитията ще се проведат от 1 септември до 30 ноември в 7 български града, с общо 23 прояви в рамките на тазгодишното издание на Дните на японската култура.
Инициативата, която се утвърждава като едно от най-мащабните културни събития, свързващи България и Япония, се организира 1990 г. насам, от Embassy of Japan in Bulgaria / Посолство на Япония в България със съдействието на Nihon Tomono Kai - Клуб "Приятели на Япония в България" - 日本友の会.
Цялата програма можете да намерите тук, както и във Facebook.