О, аз съм обновила темата им. Значи мога да споделя най-новото. Kangmin, който през 2025 година взе участие в Boys 2 Planet и завърши на девето място, и според мен стана доста по-известен след участието му в предаването или поне се надявам да е така, та той ще издаде първият си сингъл албум "Free Falling" на 26 март. Радвам се за него, харесвам това момче. Албума ще съдържа три песни, а заглавната е със същото име като самия албум. Няма да качвам всички излезли тийзъри, могат да бъдат видяни тук.
Освен това, той се появява с фотосесия и интервю в априлския брой на списание Singles Korea.
"След 7 години дебют срещнахме Kangmin, който застава на новата стартова линия с първия си соло дебют. Новият образ на Кangmin и искрените му истории, както и още повече фотосесии, можете да видите в Singles, априлски брой!
Напоследък си доста зает, нали?
- За щастие – да. Наскоро приключих соло турнето си с фен срещи и в момента съм изцяло потопен в работа по соловия си албум. Подготвям се много усилено.
Сега по-често сам изграждаш сцената си. Коя част от подготовката за фен срещите беше най-важна за теб?
- Най-много усилия вложих в изпълнението на „한숨“. Това е доста трудна песен, а и диапазонът ѝ не ми е особено удобен, така че не беше лесно. Но исках да я изпълня така, както го направих на сцената в „보이즈 2 플래닛“, която феновете много харесаха. Затова ѝ отделих специално внимание.
Има ли запомнящ се момент от подготовката?
- Опитвах се максимално да се наслаждавам на всеки момент. Подготовката за соловия албум съвпадна с фен срещите, затова се стараех да вложа чувствата и мислите след всяка среща с феновете в текстовете на песните. Често отварях бележките си и записвах тези емоции. Надявах се връзката, която усещах с феновете, да се пренесе и в новия албум.
Какво искаше да покажеш с първия си соло сингъл албум „Free Falling“?
- Хората често изпитват тревога дори в щастливи моменти. И аз съм така – благодарен съм за сегашното си положение, но също така си мисля: „Ами ако не се справя добре?“. Вместо да игнорирам тези чувства, исках да се вгледам в тях – това беше отправната точка на албума. В началото предложих на компанията темите „тревога“ и „щастие“, но имаше мнение да се говори само за щастието. За щастие, чрез разговори успях да обясня защо искам да включа и тревогата, и така албумът обхвана различните ѝ аспекти.
Това е първият ти соло албум след 7 години от дебюта.
- По време на турнето се обадих на директора и му казах, че искам да издам соло албум. Първоначално той се колебаеше за времето, но малко по-късно ми се обади и каза: „Да го направим сега“. Бях наистина развълнуван. С този албум исках да покажа страни от себе си, които досега не съм успявал. Макар да мисля, че споделям много от себе си, никога не можеш да разкриеш всичко напълно. Затова исках честно да предам това, което чувствам и искам да кажа на феновете точно в този момент.
Чувстваш ли се сякаш си на нова отправна точка? Какви мисли те вълнуват?
- Мисля много за началото си. Когато се подготвях за дебюта, имах доста абстрактни мечти – като „Ще стана световна звезда!“. Наскоро говорих с приятел и осъзнах, че днес имам по-реалистични цели. Затова искам да си поставям по-конкретни цели и да работя усилено за тях. Феновете отделят от времето си, за да дойдат да ме гледат – искам след време да могат да си спомнят с усмивка: „Беше толкова хубаво, когато харесвах Кangmin“. Искам да създавам запомнящи се сцени и да стана артист със собствен уникален стил.
И накрая – какво би казал на днешния Каngmin?
- Добра работа! Днес – време за сауна! Хаха.
Изт.