А де, то и аз съм гледала "The Fiery Priest". И сега се замислих кой беше неговия герой, ако е ганстера, който триото важни клечки го използваха да им върши мръсната работа, а после искаха да го натопят, ами да, то и на мен ми беше любимец. Явно му ходи да играе лошия, но пък да се харесва на хората. Ако все пак не съм объркала героя му, да си кажа, чак ми се искаше той да премине към добрите.
Миналата година тъкмо бях набрала скорост да обновя темата, бях открила всичките им дейности от-до, само трябваше да ги напиша и се спрях. Сега процеса на търсене започва отново до най-малката подробност. Но, трябва да довърша докрай започнатото и темата на B.A.P да светне. За да влезем в нещата, последно съм говорила за документалната им поредица, която оповести, че момчетата ще се завърнат и след това започналите да излизат тийзъри за самото завръщане с "CARTAIN CALL". Всичко това се случва през юли 2024 г. Та, продължавам от там. На 31 юли излезе епизод 4 от документалната поредица "Man on the Moon". Следвах традицията и едва сега го изгледах, за да са ми пресни емоциите.
Ep. 4 King is Back
Този епизод е сниман на следващия ден след като излезе трейлъра им за документалната поредица и съответно започна да се говори, че B.A.P се завръща. В началото точно това обсъждат момчетата, колко постове има за това, познати на Дехьон дори са му звъняли през нощта да питат истина ли е. После си изключил телефона и чак на сутринта е видял колко много споделят хората новината. Коментираха това, че дори и концерт искат. Дехьон реши, че тъй като феновете им са хора на тяхната възраст или по-възрастни няма да могат да дойдат, а Йонгдже заяви: "Ще дойдат". Много се бъзикаха с прическата на Джонгъп. Всички бяха много развълнувани, тъй като отдавна не са се снимали заедно. Дехьон особено, както каза преди са били на по 20, сега са на 30 години. Йонгдже беше най-отракан, аз съм най-голямата знаменитост тук, а накрая така се притесних по време на снимките. Много, много готин, положителен епизод, дори забавен. Вижте го. Накрая Йонг Гук казва нещо от сорта, че тази фотосесия е като снимки от семеен фотоалбум. Толкова мило. Наистина е така, мисля, че това искаха да покажат, че са си близки и им е приятно да са заедно.
А, и да не забравя, Джонгъп си споменава, че той се е обадил на останалите и им е казал да се съберат.