Днес още ми се мързелуваше, въпреки, че имам работа за месец напред и само няколко часа.
Видях, че някой разглежда тази тема и реших да я видя. Оказа се филм. Филми много рядко гледам, но този беше похвален от @Ilqnski и реших да му дам шанс. Пък и няма, какво да се залъгваме, това ми е от любимите, момчешки фантасмагории. Щото и аз не съм пораснал.
Само не знам, защо ме измъчвате с шибания Playtube.tv, като филма оригинално е качен на Ok, а не там?!?
Хареса ми. Видях И Мин Хо за първи път след „клюките“. Вярно Минчо нямаше, кой знае, какво участие, но винаги е удоволствие да се гледа. Видях и две певици. Едната отскоро знам за нея покрай туко що излезлия „Boyfriend on demand“, а другата е изключителна красавица и съдейки от надписите в края се казва Нана, но забравих от коя група е. Има и трета женска с голямо пушкало, така и не разбрах, как се казва.
Разбира се колективизма на изток никога не си е отивал, но то така и така той е бъдещето с и без комунизъм.
А щом фантасмагория успя да ме накара да отроня сълза от дълбините на закоравялото си, мъжко сърце, значи си е свършил работата.
Силно препоръчвам за всички деца по душа, които никога не са преставали да мечтаят, че като станат утре, ще играят на фунийки с другарчетата си от ма~лата, след което ще люпят семки и ще обсъждат новите картинки на брички в дъвки „Турбо“, докарани от чичото тираджия, дето е баща на Петьо.
@lastella, Оню все пак реши да участва в музикални предавания този път, след три-годишна пауза.
Яви се и на четирите основни - M Countdown в четвъртък, в петък беше на Music Bank, в събота се представи в Music core, а в неделя се изяви на сцената на Inkigayo.
Това е първото от тях.
И последното от вчера, Инкигайо по SBS.
Този сегмент в Dingo винаги ми е харесвал, макар да е насочен към корейската публика.
Лирик видео на парчето или както са го обявили "TOUGH LOVE | [TEXTED] ONEW | 가사 (Lyrics)"
Темин имаше изпълнение на 안녕, MELBOURNE MUSIC FESTIVAL в Австралия, а на връщане качи снимка в Инстаграм, която се явява доста интересна - буквално миг след това изчисти листата на последвани в Инста, сега следва точно 0 души.
Минхо пък участва в маратона в Сеул, завършвайки 10 км за 38 минути и 51 секунди.
Той се класира на 103-то място в генералното класиране от 18 928 участници. Браво!
Фенско видео в Инстаграм тук