Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8994
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Златина Янева

• Последни мнения

• И на мен също ми допада. Доста актуален за наше време България и света! Доволна съм. Този главният е хато истинска фурия. Научи японски, взе си изпитите, не се спира... Иначе сериала до 4-ти епизод е с много яки образи и страхотни актьори. Якудзата пя "Бекстрийт бойс"... срам Английският им е ужасен, меко казано... Двуезичността е било лоша идея.  
    • Това ми звучи като следващия ми любим сериал. Пропуснал съм го.   Много мирише на онзи докторския — Златни ръце или нещо такова се казваше. Старост-нерадост не помня
    • Човек, който много харесвам (бих казал обичам, но е жена), сподели с мен, че полудява, защото не може да гледа заглавието, защото го има единствено в триклетата телеграма. За съжаление проверих и, както очаквах, се оказа в затворена група, което на практика значи, че няма безплатен начин да се заобиколи проблема.   Но решение има, слава на небесата! Просто трябва да се потеглят субтитрите и да се вземе видео от някъде. Но последния път, когато дадох инструкции за второто, ме триха, затова сега ги спестявам.
  • Създай нов...