Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8987
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Sysy1978

• Последни мнения

• Някой знае ли къде може да се гледа онлайн FNC Band Kingdom 2026? Аз миналата година го гледах в BilliBilli, но тази не го откривам.
    • Да разкажа, какво ми се случи вчера. Минахме покрай един квартален магазин да си вземем дребни неща. Отпред седят две котета. Ние и друг път сме ги виждали, и друг път сме ги хранили. По-добрата ми половина няма случай да е хапвала нещо на някоя пейка или бързо хранене и до нея да не е дошло я птиче, я коте, я куче, я и трите. Много обича животинки.   И само я погледнах и попитах, ще им вземем ли пакетче (и други хора съм виждал да го правят). След утвърдителен отговор, взехме едно на Фрискас. Тя им го раздели, за да не се бият.   По пътя към вкъщи наближихме една кооперация. От нейн, горен етаж се чуваше протяжно „мацо, мацо“ или нещо подобно като от развалена грамофонна плоча. Не му обърнах внимание, но като наближихме ми направи впечатление, че гласа не приличаше на човешки, а роботски — монотонен, равен.   Когато вече щяхме да отминаваме, гласа смени репертоара и каза, че нямало да дойде заради лошите хора и продължи да кълне. На улицата нямаше никой друг и само за сведение, не се наблюдаваха никакви котки, макар на това място по принцип да има няколко. Може би е излишно да го казвам, но не съм ритал котка дори като дете.   Успях само да изсумтя „шматка глупава“, след като се опомних. Вече бяхме отминали кооперацията. Съпругата се почувства много неловко.    
    • Аз мислех да го гледам,но по тези коментари започвам да се отказвам..... Чакам коментара ти 
  • Създай нов...