На 3 април в полунощ местно време ще излезе третият англоезичен албум на Monsta X " Unfold", а музикалното видео към заглавната песен ще излезе в 03:00 часа източно време (16 ч корейско време). Това е мястото цък, където да се насладите напълно на момчетата и техният пълен разбор от концептуални снимки.
Хора, на кого му пука как играе Джису? Всички го гледаме заради мъжете и шики... На мен ми харесва, като се абстрахирам от играта й – има много красиви сцени, всичко е супер цветно и момичешко. Ако имаше такава игра наистина, това щеше да е пагубно за мен и още стотици жени Нямаше да излизаме оттам... Според мен се засягат и по-дълбоки теми с новите технологии и въображаемите гаджета. Вече има реални хора с гаджета роботи :д .Много скоро очаквам хората изобщо да не общуват на живо. Не знам как в сериала за никого не беше странно да си губят времето с тези онлайн мъже, а да избягват срещите на живо. Разбирам, че играта е направена за самотни жени, но те всички избягаха напълно от реалността и не искаха да се връщат към нея – доста плашещо.:/
За Джису мога да добавя, че винаги е била най-недооценената от Blackpink, въпреки че им е главен вокал. Радвам се за нея – във форумите всички пишат хубави коментари и макар да не се представя много добре, казват, че се е подобрила спрямо предните си роли. Истината е, че тя е най-голямата звезда в сериала (а в Корея, след BTS, Blackpink са най-разпознаваеми и обичани). Сигурно е привлякла и много спонсори и финансиране. Надявам се занапред да става все по-добра в актьорството. Saranghae, Kim Jisoo!