Изгледах и този сериал. Докато го гледах ми беше едно спокойно и лежерно през цялото време и без много драми. Много обичам такива сериали в които няма лоши герои или бивши приятелки и гаджета, които да досаждат на главните. Единствената драма която имаше в сериала беше нейният проблем който беше така поднесен че не се усещаше много. А да не говорим за японеца,голям сладур е. Мога да го гледам постоянно и като извади един много много сладък поглед не можеш да откъснеш очи от него. Не усетих кога свърши. И на последно място да кажа че пейзажите бяха много красиви, където и да са снимали. Благодаря за превода.
Не знам. Беше прекалено хубаво всичко да свърши добре. Тозава беше нарушил всякакви правила. Чак ми се стори нереално да е останала някаква чест у него. Чудя се, дали всъщност връзките между якудза и ФБР не си съществуват отдавна?! Кой може да гарантира, че всичко гангстери имат чест?
Много актуално заглавие, като се има предвид скорошните разкрития по темата, с която беше есвързана яхтата Йошино.