Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8986
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Charmy_inc

• Последни мнения

• И аз на опашката, но от сърце. Жив и здрав да си, @bond, все така позитивен и да ти се случва всичко, което искаш.
    • Признавам, че Бездомния се справя не лошо в това парче, както може да се очкава от него. Но все пак аз не си падам много по леки парчета (макар тук социалния елемент да е силно застъпен), предпочитам твърди. Иначе най-великата лирика излизала от душата на гос-ин евродупедата Петров е „Колега“. Така, когато живота те понатисне и започваш „по-различни парчета да правиш“, ама после забравяш за това и ставаш собствения си, лирически герой. Нищо, продължавам все още да го уважавам.
    • Нямам много време, но за теб ще отделя минутка.     Нали си падаш само по сексистки парчета, то такива ще давам.     В интерес на истината, ме изненада, очаквах да пуснеш парче с легендата Туфо, а именно — 6toto e majmuna. Това е рядък брилянт в антифеминистичните, тостеронови парчоци.   Аз Криско го слушах преди да стане известен, когато правеше песнички с Хоумис (напр. „Оnline“), точно от такова парче е дългогодишния ми подпис в друг форум.   Krisko & Homiez Clique - Bello Belisimmo     По същото време той все още правеше парчета и с Килата:   Krisko ft 100 kila - mladi bulki   Този човек е 50 килограма с напикани гащи, но е прост за двама и го доказва всеки път. Ето нещо да не сме извънтемие за форума:   100 КИЛА & ГОЛЕМИЯ AMG - Пияната тояга (Official Video)   Първата ми любима, негова пестничка, никога не ще познаеш, но ето втората:   100 Kila feat. DJ DIAMONDZ - Аз съм 6 [Official HD Video]   А иначе с Глиско приключих някъде около кавъра на Drop some.     Което ме подсети за най-новото парче, което ще предложа днес — ⅔ от Светата троица: Drop top mama.   А истинския ми поздрав е друг кавър, тоя път на една, „френска мастия“ (това е цитат, а не мнението ми!) с участието на архиврага на любимеца ти:   Владислав Керанов, F O , JAY - Последен танц    
  • Създай нов...