Признавам, че Бездомния се справя не лошо в това парче, както може да се очкава от него. Но все пак аз не си падам много по леки парчета (макар тук социалния елемент да е силно застъпен), предпочитам твърди. Иначе най-великата лирика излизала от душата на гос-ин евродупедата Петров е „Колега“. Така, когато живота те понатисне и започваш „по-различни парчета да правиш“, ама после забравяш за това и ставаш собствения си, лирически герой. Нищо, продължавам все още да го уважавам.
Нямам много време, но за теб ще отделя минутка.
Нали си падаш само по сексистки парчета, то такива ще давам.
В интерес на истината, ме изненада, очаквах да пуснеш парче с легендата Туфо, а именно — 6toto e majmuna. Това е рядък брилянт в антифеминистичните, тостеронови парчоци.
Аз Криско го слушах преди да стане известен, когато правеше песнички с Хоумис (напр. „Оnline“), точно от такова парче е дългогодишния ми подпис в друг форум.
Krisko & Homiez Clique - Bello Belisimmo
По същото време той все още правеше парчета и с Килата:
Krisko ft 100 kila - mladi bulki
Този човек е 50 килограма с напикани гащи, но е прост за двама и го доказва всеки път. Ето нещо да не сме извънтемие за форума:
100 КИЛА & ГОЛЕМИЯ AMG - Пияната тояга (Official Video)
Първата ми любима, негова пестничка, никога не ще познаеш, но ето втората:
100 Kila feat. DJ DIAMONDZ - Аз съм 6 [Official HD Video]
А иначе с Глиско приключих някъде около кавъра на Drop some.
Което ме подсети за най-новото парче, което ще предложа днес — ⅔ от Светата троица: Drop top mama.
А истинския ми поздрав е друг кавър, тоя път на една, „френска мастия“ (това е цитат, а не мнението ми!) с участието на архиврага на любимеца ти:
Владислав Керанов, F O , JAY - Последен танц