Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8982
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    pnsbg

• Последни мнения

• Мисля че е хубаво че отвреме на време е хубаво да чуваме и виждаме как в действителност се чувстват артистите който харесваме и следим. Много хора казват че са им "фенове" но в действителност са просто глупаци който търсят всяка тяхна грешна стъпка. Вече много идоли се умориха от това постоянно да трябва да са перфектни, все пак и те са хора както е казал Jungkook в лайфа. Тези псевдо фенове са за разстрел. Надявам се да не са му се карали много и да не го карат да се извинява както се извинява заради шапката миналата година и както се извинява Namjoon отново защото беше честен по време на свой лайф. Много ми беше сладък по време на този лайф не само че си показа по игривата страна но пък е показвал любовта си към феновете. Също и след лайфа е отговарял на коментари оставени от фенове.
    • Ще имам удоволствието да се запиша първа в темата  И то с много хубава новина. Вчера е излязъл третия им мини албум "THE GREATEST BATTLE". Мини албумът съдържа 4ри песни: "„Alive“, първата песен на албума, е мощно заявление за присъствие и оцеляване, докато „Back“ улавя вълнението от това да се възстановиш след хаос и предателство. И накрая, „Cold Moon“ – съзаглавната песен на проекта – е водена от жизнени синт-поп текстури и елегантен ню-диско груув.(изт.)     Заглавната песен "One Man Army" - е дело на членовете на групата и е най - личното им изявление като изпълнители. "Албумът може да се разглежда като борба срещу света за някои или борба срещу себе си за други.Оцелях. И докато съм жив, тази битка не е приключила. Надяваме се всеки да спечели своята „Най-велика битка“ на съответните си бойни полета."     Title track "One Man Army" на мен много ми хареса, от всичко, което съм чула досега от тях, това определено ми е любимата песен. Момчетата изглеждат прекрасно. Песента има мн заряд и си заслужава да се види и чуе от повече хора. Албумът ще го слушам скоро.           
    • Говори се, че договорът на BlackPink с YG Entertainment приключва в края на тази година. В момента това доста се споделя, според мен, защото е интересно дали ще бъде продължен. Сами виждате, че момичетата са по-активни соло в последно време и групови изяви имат по-рядко. Но, нищо не се знае, ще видим като му дойде времето. И в този ред на мисли, за солото, просто ми попадна един въпрос и отговорът на Джису, но откъде е това, не знам, но когато са я попитали дали членовете подкрепят соло проектите една на друга извън груповите дейности, Джису е споделила, че абсолютно го правят. Споменава, че когато е излязъл трейлъра на нейният сериал "Boyfriend and Demand", членовете са в закачили игриво, реагирайки с "О, Боже мой, ти си направила това. Направила си онова". Любопитни са за сериала и са я попитали дали могат да го гледат предварително, но тя се засмяла и им казала, че трябва да чакат шести март като всички останали. Изт. BlackPink прави история като първият Кпоп изпълнител, който провежда официален мащабен съвместен проект с Националния музей на Корея. Националният музей на Корея ще бъде осветен в розово от 26 февруари до 8 март в чест на грандиозното издаване на "DEADLINE". Президента и Първата дама на Корея посетиха предварително събитието. Статия     На 28 февруари местно време в Манчестър се проведоха наградите BRIT за 2026 г. Наградите BRIT, организирани от Британската фонографска индустрия (BPI), се считат за най-значимата церемония по връчване на музикални награди в Обединеното кралство. Хитът на Розе и Бруно Марс „ APT. “ спечели наградата за Международна песен на годината, което прави Розе първият K-pop изпълнител, печелил награда BRIT.     Джени ще издаде "Ruby (The Complete Collection) на 6 март по случай първата годишнина на "Ruby". Новото издание ще включва две любими на феновете ремикс версии на JENNIE от нейните изпълнения на церемонии за награди, както и четири JENNIE Only Audio парчета, които преди това да достъпни само във физическите версии на албума.  
  • Културни прояви

• Създай нов...