Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8980
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    huhi

• Последни мнения

• Качиха лирик видео на парчето "Keychain", колаборация с Anderson .Paak. Супер, нова музика от aespa... която обаче никак не ми хареса. Някак се радвам, че не е част от техен албум.    Иначе Карина и Нингнинг бяха в Милано за седмица на модата. Уинтър не знам къде беше, а Джизел качваше тук там снимки и се тагваше от ЛА, като феновете започнаха да спекулират, че подготвя соло музика.   Карина ще има парти за рождения си ден, което ще се проведе на 24.03 в YES24 Live Hall Seoul.     Накрая за разкош снимки на Нинг от фотосесията за DAZED x GUCCI. Чували ли сте онзи израз "Моделите трябва да се радват. че е станал/а еди-какво-си"? Аз го приемах за шега доста време, но като гледам как позира Нингнинг и колко много я обича апаратът, започвам да си мисля, същото - трябва да се радват, че е решила да стане певица, че ще им вземе работата. Страхотен модел е, най-добрият сред айдълите, според мен.  
    • "Rude" в STUDIO CHOOM. Много забавна песен, хореографията също, а засега парчето се превърна в най-успешно на групата след като влезе в Топ 10 на основните музикални платформи в Корея.     В спойлер слагам фиксираната камера на същото изпълнение,     И танцовата практика, която излезе миналата седмица.     Момичетата гостуваха на популярното шоу "Idol 1N2D" клик на снимката за Част 1     Част 2 на гостуването им в предаването. клик на снимката     Накрая публикувам едно от изпълненията им в музикалните предавания - това от Music Core в събота. Именно то, защото ми харесва стайлингът им.   Честита 1-ва годишнина на HEARTS2HEARTS! Не мога да повярвам, че сякаш вчера гледахме тийзъра им на SMTOWN 2025 и се чудехме коя коя е, с каква националност е, коя е Sherlisa (спойлер - няма такава) и т.н. Ами дано изпращаме само първата от много успешни години за групата!   
    • Отначало беше забавно и нищо ангажиращо за мен, идеално за развлечение. След 15 серия ми стана много симпатично. А след 20 имаше епизоди дето бяха емоционален атракцион. Доволна съм, определено заслужава субтитри.
  • Културни прояви

• Създай нов...