Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8978
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    rumito12

• Последни мнения

• Изненадващо, много ми хареса. Мислех, че кризата от 97-ма не е моята тема и го пуснах, защото се чудех какво да гледам, но много ме зариби и го отметнах скоростно. За мен романсът беше излишен, а главната актриса не беше за тази роля. Сериалът някак си ми напомня Taxi Driver (2021) макар, че нямат нищо общо.
    • Със сигурност ще го гледам като актьор, просто на час по лъжичка консумирам изявите му. Даже смятам да започна от японския сериал "Трудно е да кажеш Обичам те", видях, че го има в Плейтуб. Да си върви хронологично, а и нещо напоследък съм се впуснала в стари японски сериали, да контрастират на новите неща. Познавайки себе си като фен е силно вероятно да стана фен и на квинтета, (приемам, че донякъде съм фен на дуета, защото ги слушах и преди да знам подробности за самата група и тях самите). За комедийната сила и на петтимата не се съмнявам, дори и в кратките клипове, с невероятно пикселираното качество и едва прочитаем превод, се усеща. Има нещо различно в айдълите и групите от онова време, а и в самите им участия тук там - по - освободени са, а и като добавим че Дже няма филтър изобщо, ситуаците са повече от комични. Толкова "откровен" и хвърлящ в смут всичко наоколо, не вярвах, че отново мога да открия.   За Ючон прочетох от темата и някъде из уикипедия, но тъй като не съм се задълбочавала реших да остана без коментар засега. Знам, че е добър актьор, сигурна съм, че поне два сериала съм гледала вече с него, затова и ми беше странно познат като го видях. Някак той има много характерно лице и годините не са му се отразили чак толкова. За мен Дже има най-голяма визуална промяна. Но може би и това е другото, което харесвам в него, той е много земен. Дори в това как му стоят годините - променят ни, визуално и вътрешно. Много мога да пиша за краткото си наблюдение над него, но да не обсебвам темата.  Като стигна до груповите им изяви и музика ще пиша, виждам, че все пак има още хора, които се интересуват. Надявам се и на нова музика де   За финал една любима снимка от последните фен срещи на Дже
    • Аааа, AvistaZ Общата я пробвах. На юруш влязох от профила на благодетеля. Пуснах превъзбуден заявката и заточих лиги. 24 часа висях на торента в очакване на сийдърско общение, но резултатът остана тоалетен - сийдъри/лийчъри - 00. И рекох аз незадоволен: ариведерчи и майната ти, скръндзава AvistaZ!
  • Културни прояви

• Създай нов...