Изненадващо, много ми хареса. Мислех, че кризата от 97-ма не е моята тема и го пуснах, защото се чудех какво да гледам, но много ме зариби и го отметнах скоростно. За мен романсът беше излишен, а главната актриса не беше за тази роля.
Сериалът някак си ми напомня Taxi Driver (2021) макар, че нямат нищо общо.
Със сигурност ще го гледам като актьор, просто на час по лъжичка консумирам изявите му. Даже смятам да започна от японския сериал "Трудно е да кажеш Обичам те", видях, че го има в Плейтуб. Да си върви хронологично, а и нещо напоследък съм се впуснала в стари японски сериали, да контрастират на новите неща. Познавайки себе си като фен е силно вероятно да стана фен и на квинтета, (приемам, че донякъде съм фен на дуета, защото ги слушах и преди да знам подробности за самата група и тях самите). За комедийната сила и на петтимата не се съмнявам, дори и в кратките клипове, с невероятно пикселираното качество и едва прочитаем превод, се усеща. Има нещо различно в айдълите и групите от онова време, а и в самите им участия тук там - по - освободени са, а и като добавим че Дже няма филтър изобщо, ситуаците са повече от комични. Толкова "откровен" и хвърлящ в смут всичко наоколо, не вярвах, че отново мога да открия.
За Ючон прочетох от темата и някъде из уикипедия, но тъй като не съм се задълбочавала реших да остана без коментар засега. Знам, че е добър актьор, сигурна съм, че поне два сериала съм гледала вече с него, затова и ми беше странно познат като го видях. Някак той има много характерно лице и годините не са му се отразили чак толкова. За мен Дже има най-голяма визуална промяна. Но може би и това е другото, което харесвам в него, той е много земен. Дори в това как му стоят годините - променят ни, визуално и вътрешно. Много мога да пиша за краткото си наблюдение над него, но да не обсебвам темата.
Като стигна до груповите им изяви и музика ще пиша, виждам, че все пак има още хора, които се интересуват. Надявам се и на нова музика де
За финал една любима снимка от последните фен срещи на Дже
Аааа, AvistaZ Общата я пробвах. На юруш влязох от профила на благодетеля. Пуснах превъзбуден заявката и заточих лиги. 24 часа висях на торента в очакване на сийдърско общение, но резултатът остана тоалетен - сийдъри/лийчъри - 00. И рекох аз незадоволен: ариведерчи и майната ти, скръндзава AvistaZ!
Не знам дали съм в правилната тема, но ми попадна следната информация:
Ден на корейската култура ще се проведе в петък в Експо център „Флора“ | Община Бургас https://share.google/RMdYAlbSUWjJk8TCY
Посочено е, че събитието е от 14ч.