lastella, аз съм фен основно на квинтета, триото и на тримата от триото, но има и песнички на дуета, както и солови на Юно и Макс, които са ми влезли под кожата.
И съм изгледала всички филмчета и участия в шоута на квинтета и триото, до които съм се добрала с превод на руски език. Всички са много забавни и смешни. Намерих ги в един от руските сайтове за к-драми.
И петимата са многостранни таланти, но Дже и Ючон са и талантливи актьори, особено Ючон. За съжаление той се оказа в центъра на скандал за употреба на вещество, което в Корея се нмята за наркотик и съответно беше изхвърлен от корейския шоубизнес.
Последният сериал с Дже беше излъчен 24г. Има го в плейтуб с бг превод и беше много забавен за мен. Там Дже се справя страхотно с ролята си. Разбира се това е личното ми мнение. Гледала съм и другите сериали с негово участие и ми харесаха в т.ч и той в съответните роли. Така, че препоръчвам и да го погледаш като актьор.
Аз пък като видя, че нещо е минало с нисък рейтинг се чувствам много силно привлечена да го гледам, защото обикновено ниско рейтинговите сериали ми стават любими. Обаче точно с този сериал имам голям проблем. Главната ми стана крайно неприятна в "Наследниците" и не съм сигурна участието на двама харесвани от мен актьори, особено единия, ще може ли да заглуши непоносимостта ми към нея.
Ето че е другият похитител е имал причина за действията си. Компанията и на него е навредила. Героят на Косей е много зъл.
Обаче, май ще се окаже, че не всичко е такова, каквото изглежда на пръв поглед.
Завършваща песен е в изпълнение на Лео Иейри и Коуске Сайто.
Не знам дали съм в правилната тема, но ми попадна следната информация:
Ден на корейската култура ще се проведе в петък в Експо център „Флора“ | Община Бургас https://share.google/RMdYAlbSUWjJk8TCY
Посочено е, че събитието е от 14ч.