Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8978
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    rumito12

• Последни мнения

• Честит рожден ден на Хонгки. Да не спира да е толкова цветен и забавен.      Вчера се загледах в Instagram на снимки от поредния FNC Band Kingdom. Кожата му сияе, дълбоки деколетата, кроп топ. Много се изненадах, не ми е характерно да го виждам така. После попаднах на статия, че заради мюзикъла е свалил 14кг. "Започнах заради ролята, но докато бях на диета, осъзнах, че съм ял доста ненужна храна. Чувствах се толкова различно, че се чудех дали някога съм бил толкова слаб". На 22 януари беше последното шоу на мюзикъла, имаше страхотни снимки и клипчета докато го снимаше, много се забавлявах с ролята му на Жозефин. 
    • Корейската версия на "All of You", публикувана като специален видеоклип.     Пуснаха и видео от студиото, как е записано парчето. Обичам да гледам такива неща, да видя малко повече от човека в артиста. "‘All of You’ Recording | RISE & REALIZE EP.90"  клик на снимката     В края на седмицата са финалните концерти от турнето им "RIIZING LOUD", ще продължат 6-9.03 в KSPO Dome в Сеул, като първият и последен ден ще се излъчват по Beyond Live и Weverse, a вторият - 07.03 ще се излъчва на живо в кина в Япония и някои в Азия. Ех... Още се чудя за онлайн стрима, но ако вие можете гледайте го, струва си, отделно последните концерти винаги са най-впечатляващи.     Момчетата ще се изявят на сцената на LOVESOME FESTIVAL в Сеул. Събитието ще се проведе в Inspire Discovery Park на 12-14.04. Представени са по този начин "Начело с ONE TOP RIIZE, който откри нова ера в K-pop сцената, записвайки последователни хитове, базирани на уникалния си жанр „емоционален поп“. Брей. Изт. ChosunBiz   Радвам се да наблюдавам растежа им, видим покрай постоянните участия на живо с които са пълни графиците им.  Както и, че още някой се реши да пише в темата на RIIZE.   
  • Културни прояви

• Създай нов...