Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8971
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    StasVas

• Последни мнения

• Толкова красива и съответстваща си двойка не се вижда често! Героят на Ан Бо Хьон е като многоръкия Шива, навсякъде огрява, всички спасява, хем бачкатор, хем костюмар, че и почти бандит, но към всеки намира път. И голям добряк! /то къде ги такива.../ Момичето вече съм му фен, такава красавица е! Но – бачкатор и интелектуалка, как и колко би просъществувала такава връзка? Има и смях с тях и с останалия им шарен антураж. Хареса ми.
    • Нещо странно се случи в еп.7 с бащата на Юи. Появи се и втори човек със същите способности като тези на девойката.
    • Реших да преведа няколко серии наведнъж. По погрешка натиснах „дълбока мисъл“. Промениха се две неща. Първото е, че спря да ме кара да натискам копченцето за продължаване. Преди се налагаше по веднъж или два пъти на серия. Сега го направи само веднъж на субтитри с над хиляда реда. Другите бяха с 800-900.   Второто, което направи, беше, че започна да си говори с мен. Част от по-интересните съобщения, които ми оставаше преди преводите:     Изцензурирах името на сериала на няколко езика, защото е много тъп и не искам да го рекламирам.
  • Културни прояви

• Създай нов...