Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8968
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Gagatata

• Последни мнения

• Дейв влиза в бара и вижда Джон да си пие питието с голяма щастлива усмивка на лицето. Направо сияе. Дейв го пита: - Защо си толкова щастлив днес? - Ще ти кажа, Дейв. Вчера докато си полирах яхтата дойде една червенокоса мадама при мен...с ей такива цици. Дейв! С ей такива цици, човеко! Тя попита: "Може ли да се повозя на яхтата ти?", аз казах "Разбира се, че можеш!". Та се качихме и отплувахме навътре в морето. И после, да ти кажа, Дейв, изключих мотора и казах: "Или чукане или ще плуваш". Дейв, тя не можеше да плува....не можеше да плува!!! На следващия ден Дейв пак влиза в бара и Джон пак си пие питието, ама още по-усмихнат. - Джон, а днес защо си още по-щастлив? - Дейв, разказвам ти...Вчера полирам си аз яхтата и идва една РАЗКОШНА блондинка... с ей такива цици. Ей такива! И пита: "Може ли да ме повозиш на яхтата ти?, аз казвам: "Няма проблем, с удоволствие." Влязохме навътре и пак изключих двигателя и казвам: "Чукане или плуване". Дейв, тя не можеше да плува! Дейв, тя не можеше да плува :-)) ! На другия ден Дейв влиза в бара и гледа Джон рони крокодилски сълзи в питието си. - Джон, защо си тъжен? - Дейв, ще ти кажа. Вчера си полирам аз яхтата на кея, и една невероятна брюнетка идва при мен. Ама с ей такива цици! Дейв, ЕЙ ТАКИВА! Направо се побърках. Тя казва: "Ще ме повозиш ли?", "Разбира се!" Качихме се, запалих двигателя и хайде още по-навътре в морето, отколкото предишните пъти. Пак изключвам двигателя и "Чукане или плуване!" Тогава тя разкопча панталона си... и тя имаше Х*й, Дейв! Тя имаше огромен Х*й!!....Дейв, А АЗ НЕ МОГА ДА ПЛУВАМ!!!
    • Включвам се и аз към положителните коментари. Хареса ми сериала.Мислех че ще е нещо слабо,но пък ме изненада приятно.В първите епизоди доста се посмях,но след това си се превърна в хубав екшън/криминален.Доста бой имаше на моменти. Може би едно от нещата които ме подразниха бяха "лигавите" моменти,особенно с държанието на Heo Sung Tae като техен капитан. Много харесах Oh Jung Se като злодей !  Симпатична ми е Kim So Hyun,обаче това не е нейния тип роля според мен.За сметка на това пък Lee Ho Jung беше уникално "лошо момиче"/злодейка  На моменти когато се закачаше с Bo Gum,усетих такива вибрации както между Ji Chang Wook и BIBI в The Worst of Evil. Харесаха ми и саундтраците.   Препоръчвам !   @bealonenomore @snowmoon Може ли да добавите и връзката към Телеграм - ЦЪК 
    • Гала на фигуристите в Милано 
  • Културни прояви

• Създай нов...