Ехе още няма коментари
Филмът е повече от зомби история – той показва колко силна и безусловна може да бъде любовта между родител и дете. Дори в моменти на опасност и ужас, акцентът е върху емоциите и връзката между героите. Историята поставя въпроса колко далеч е готов да стигне родител, за да защити детето си, и как любовта може да преодолее страха и всяка пречка. За мен този филм е пример как хорърът може да бъде също толкова човешки и емоционален, колкото напрегнат.Като фен на хорър жанра очаквах напрегнат зомби филм, но историята се оказа много по-дълбока и емоционална. Най-силно ме разтърси моментът,
сцената беше тежка и показа колко болезнени могат да бъдат последствията от нещо извън контрола ѝ. Особено въздействаща беше сцената с
което придаде още по-човешки смисъл на историята, особено като се има предвид, че аз съм израснала само с майка ми и нямам баща.
Образът на бащата ми направи силно впечатление – той беше борбен, решителен и нито за миг не показа, че ще се откаже от дъщеря си. Според мен, ако бащата беше послушал обществото и беше постъпил така, както всички очакват, историята щеше да завърши по съвсем различен начин и нямаше да носи същото послание. Филмът показва, че любовта между родител и дете може да бъде по-силна от страха и от всяка пречка. И точно това го прави толкова въздействащ, дори за човек, който обича хоръри.
@Ilqnski
Мисля че би ти допаднал
Филм с участието на Шота, спечели наградата на ФИПРЕСИ в секция Форум на международния кинофестивал в Берлин. С хорър-комедията AnyMart режисьорът Юске Ивасаки дебютира на престижната киносцена. В лентата участва и Ерика Карата.
Не знам дали съм в правилната тема, но ми попадна следната информация:
Ден на корейската култура ще се проведе в петък в Експо център „Флора“ | Община Бургас https://share.google/RMdYAlbSUWjJk8TCY
Посочено е, че събитието е от 14ч.