Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8963
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    BebsyBebs

• Последни мнения

• Сериалче то е хубаво много политически зблъсаци за моя вкус. Но въпреки това си струваше да гледа заради главните герои. Но не бих повторила отново
    • Страхотен сериал. Гледам го за 3 ти път и съм силно впечатлена колко много ми харесва
    • H2H се завръщат утре с дигиталния сингъл "Rude!". Интересен начин на промоция са избрали със споменатите в предния пост скрити видео тийзъри, но пък за сметка на това социалките им преливат от снимки, а тъй като момичетата са осем на брой са качили доста фото материал. Няма да качвам всичко тук, ако някой се интересува може да посети акаунтите им в X, Instagram, FB. Ето някои от тийзърите.       И тези на Кармен 1 и 2, Джиу 1 и 2, Ей-на 1 и 2, Юха 1 и 2, Стела 1 и 2, Джуун 1 и 2, Иан 1 и 2 и Йе-он. Много са сладки. А тази снимка на Кармен обра овациите на феновете. Значи, розовата коса винаги е гаранция за успех.     В YouTube канала си качиха и "кулинарно" шоу, което ми се струва доста забавно. На български загалвието звучи горе-долу така "Това наистина ли е отбор? С такива членове на отбора? Победителят оцелява, губещият губи! Hearts Chase EP.15"  клик на снимката     Ето ги и участниците, заедно със строгите "съдии" по средата.     Накрая тийзърът на "Rude!  
  • Създай нов...