Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8958
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    byzon

• Последни мнения

• Уникални са, благодаря ти @b_a_d за труда които си положила за тях 
    • И при мен е така. Това ми е първият сериал, който гледах със сладурите от Super Junior и прекрасната Ivy Chen лятото на 2012-та и ми е все така любим. Разбила съм го от видеоклипове в YouTube.  Ще прикача два от тях, дано ви харесат.         @Candykiller08
    • На 25 април започна излъчването на “Weak Hero Class 2”. “Weak Hero Class 2”, вторият сезон на хитовата уебтун драма “Weak Hero Class 1”, продължава да проследява пътя на Yeon Si Eun, докато той се премества в гимназия Ънджанг с травмата от невъзможността да защити приятеля си. В новото си училище Yeon Si Eun съзрява, борейки се да оцелее и се изправя срещу още по-голямо насилие, решен да не губи приятелите си отново. Park Ji Hoon отново играе ролята на Yeon Si Eun, аутсайдер, който няма други интереси освен ученето, но се изправя срещу насилието, след като среща приятел, когото цени. Yeon Si Eun среща нови приятели в гимназия „Ънджанг“, включително  Park Hu Min (Ryeoun), Seo Jun Tae (Choi Min Yeong) и Go Hyun Tak (Lee Min Jae).  За да се увеличи очакването, сериалът представя членове на „Съюза“ – група, представляваща по-голямото насилие и противниците, с които  Yeon Si Eun трябва да се изправи. Талантливите млади актьори Bae Na Ra и Lee Jun Young ще превъплътят героите съответно в Na Baek Jin и Geum Sung Je. Тази статия е интересна, описва героите в драмата.     Тийзър   Задкулисни сцени по време на заснимането на сериала. Статия   Park Ji Hoon сподели своите мисли за новоиздадения втори сезон на „Weak Hero“! Park Ji Hoon си спомня: „Преди сериалът да бъде пуснат в Netflix, актьорският състав го гледаше заедно. Изпитвам много привързаност към героинята Йон Си Ън. Не мога точно да опиша какво е това, но е чувство на познатост и тъга. Ето защо исках да разкажа и повече за историята на Си Ън.“ Той продължи: „Бях наистина щастлив, че успях да снимам „Weak Hero Class 2“. Докато го гледах, виждането как Си Ън се сприятелява и най-накрая се усмихва накрая също ме направи щастлив. Много се забавлявах.“ Park Ji Hoon продължи да споделя: „От всички герои, които съм играл, Си Ън е този, който най-много ми прилича. В детството ми, когато работех като дете актьор, единствените хора, на които можех да разчитам, бяха родителите ми. Нямах много приятели и често прекарвах време сам като дете. Мисленето за тези преживявания, докато играех, ми помогна да разбера по-добре чувствата на Си Ън. В този смисъл мисля, че има много прилики между моето детско аз и Си Ън.“ Той добави: „Разбира се, не говоря за екшън сцените. Свързвам се повече с емоционалните аспекти и времето, прекарано сам.“ Park Ji Hoon, който беше член на проектната група Wanna One, беше попитан за бившия си колега от групата Hwang Minhyun, който наскоро изигра ролята на Юн Га Мин в сериала на TVING „Study Group“. В сериала Юн Га Мин е герой, който е фокусиран единствено върху ученето, но също така притежава изключителни бойни умения. На въпроса кой би спечелил в битка между Йон Си Ън и Юн Га Мин, Park Ji Hoon призна: „Никога не съм мислил за това преди“, но бързо добави: „Като се има предвид стиловете им на бой, бих гласувал за Йон Си Ън.“ Той продължи: „В „Weak Hero Class 2“ стилът на бой и издръжливостта на Йон Си Ън определено са се подобрили. Той е човек, който използва предмети и неортодоксални методи, така че мисля, че може да се стреми към нокаут.“ Park Ji Hoon добави: „Това, което отличава Йон Си Ън, е, че е умел в разпознаването на слабости. Той може да използва слабостите на другите, за да събира информация или да примамва хора от битка. Той е от хората, които мислят за променливи извън самата битка. Така че, като се има предвид това, мисля, че Йон Си Ън би имал предимство.“ Park Ji Hoon също сподели чувствата си относно края на „Слаб герой клас 2“. Той отбеляза: „Това, което ми хареса в края, беше, че ми даде толкова сложна смесица от емоции. Когато Си Ън се усмихна накрая, имах чувството, че всичко, през което е преминал, е довело до този момент. Чувствах се утешително и ме направи наистина щастлив и ми хареса. Чувствах се толкова спокоен, че накрая се разплаках.“ Относно възможността за „Слаб герой клас 3“, той предпазливо заяви: „Ако „Клас 2“ получи много любов, мисля, че има възможност и за „Клас 3“. Не съм в позиция да кажа нищо окончателно за следващия сезон, но мисля, че би било забавно, ако можем да продължим с история за Си Ън в третата му година в гимназията и пътя му към зряла възраст. Чувства се като нещо, което изглежда невъзможно, но всъщност може да се случи.“ Изт.     Темата на сериала във форума 
  • Културни прояви

• Скъпи приятели, заповядайте да отпразнуваме заедно Годината на Огнения Кон!    Читалище „Братя Миладинови – 1917“ съвместно с Азиатски клуб „Eastern Spirit“ Ви канят на културно събитие, посветено на китайските традиции, изкуство и кино.   Очаква Ви богата програма, която ще Ви потопи в атмосферата на Китайската нова година чрез презентации, демонстрации на традиционни изкуства и прожекция на съвременен китайски филм.   Кога: 8 февруари, неделя  Начало: 14:30 ч. Къде: Камерна зала, етаж 2 Вход свободен   ⸻   Програма:   14:30 ч. – Посрещане на гости с традиционен чай   14:45 – 15:00 ч. – Официално откриване на събитието   15:00 – 15:15 ч. – Презентация за китайската култура и традициите около Китайската нова година   15:30 ч. – Демонстрация и представяне на китайска чаена церемония   16:00 ч. – Презентация за класически техники за рисуване в Китай   16:15 ч. – Дегустация на джяо дзъ (традиционни китайски пелмени)   16:30 ч. – Прожекция на филма „Запали звездите“ (2022)   ⸻   По време на кратките паузи между отделните части на програмата гостите ще могат да изработят хартиени пожелания за новата година. При възможност ще бъде представена и калиграфия.   ⸻   За филма „Запали звездите“ (2022)   Филмът разказва трогателна история за неочакваното приятелство между циничен погребален агент и малко момиче, което внезапно се появява в живота му. Срещата между двамата постепенно променя възприятията им за загубата, семейството и смисъла на човешките взаимоотношения.   „Запали звездите“ съчетава деликатен хумор и силни емоции, като разглежда теми като отношението към смъртта в съвременното китайско общество, приемането на болката и значението на човешките връзки.   ⸻   Очакваме Ви да споделим заедно празника!    
  • Създай нов...