Зачудих се, защо в коментарите на газолината се говори за Super Bowl. За него знаех само, че изрода Тръмп отказал да иде заради певеца, чието име до днес не бях чувал, някакъв Лош заек. А едно мнение имаше, където се обясняваше, че лелята на коментиращия/та си го пуснала на рождения ден.
И взех, че проверих:
Bad Bunny's Apple Music Super Bowl Halftime Show
Като казах Super Bowl, чувал съм за едно велико изпълнение:
The Weeknd’s FULL Pepsi Super Bowl LV Halftime Show
И понеже Лошия заек спомена няколко пъти Пуерто Рико, нещо лятно:
Fly Project - Puerto Rico | Official Video
Страхотно беше! Но за мен имаше както плюсове така и минуси откъм организация.
Чакахме в дъжда 1 час и половина, а трябваше да влезем 15:20, влязохме чак в 16:45. Организация 0. Влязохме, момчетата бяха прелестни на живо, както и очаквах. Не знайно как след подписването изпуснах hi-touch и груповата снимка, не че бяха толкова важни. Важното беше, че имам селфи с всички. Леле толкова красиви, до тях седях като джудже, особено до Hyun. Да не забравя, че по време на подписването казах на Muti "Merhaba" той се учуди и ми отвърна със същото.
Вече вътре не можеше да се движа и ме настъпваха постоянно, една пред мен скачаше сякаш имаше място. Бях с VVIP билет, а пред мен имаше само VIP... + това човека с баджовете в ръка просто ме подмина и се прибрах без бадж. Нямам думи просто.
Преди селфитата бях на трети ред, бая близо до сцената, след селфитата влязох и не знам на кой ред бях, но виждах само ръце, телефони и главите на момчетата. Затова предпочитам седящи места... Но каквото такова, тези 200лв не си заслужаваха. Дори 200лв за селфита бяха прекалено много...
Клиповете са на @De-sh Видяхме се след концерта и бях в шок колко близо е била. Следващия път без селфита и на барикадата.
Скъпи приятели, заповядайте да отпразнуваме заедно Годината на Огнения Кон!
Читалище „Братя Миладинови – 1917“ съвместно с Азиатски клуб „Eastern Spirit“ Ви канят на културно събитие, посветено на китайските традиции, изкуство и кино.
Очаква Ви богата програма, която ще Ви потопи в атмосферата на Китайската нова година чрез презентации, демонстрации на традиционни изкуства и прожекция на съвременен китайски филм.
Кога: 8 февруари, неделя
Начало: 14:30 ч.
Къде: Камерна зала, етаж 2
Вход свободен
⸻
Програма:
14:30 ч. – Посрещане на гости с традиционен чай
14:45 – 15:00 ч. – Официално откриване на събитието
15:00 – 15:15 ч. – Презентация за китайската култура и традициите около Китайската нова година
15:30 ч. – Демонстрация и представяне на китайска чаена церемония
16:00 ч. – Презентация за класически техники за рисуване в Китай
16:15 ч. – Дегустация на джяо дзъ (традиционни китайски пелмени)
16:30 ч. – Прожекция на филма „Запали звездите“ (2022)
⸻
По време на кратките паузи между отделните части на програмата гостите ще могат да изработят хартиени пожелания за новата година. При възможност ще бъде представена и калиграфия.
⸻
За филма „Запали звездите“ (2022)
Филмът разказва трогателна история за неочакваното приятелство между циничен погребален агент и малко момиче, което внезапно се появява в живота му. Срещата между двамата постепенно променя възприятията им за загубата, семейството и смисъла на човешките взаимоотношения.
„Запали звездите“ съчетава деликатен хумор и силни емоции, като разглежда теми като отношението към смъртта в съвременното китайско общество, приемането на болката и значението на човешките връзки.
⸻
Очакваме Ви да споделим заедно празника!