Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8935
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    nicolesilvera

• Последни мнения

• Когато ми каже ,,Изброй ми какво харесваш във мен" , но ChatGPT не зарежда! 
    • Скъпа, помниш ли колко бяхме щастливи преди 5 години? - Но ние не се познавахме преди 5 години!?!? - Точно!  
    • С една дума - абсурдно! Толкова много харесвам Джун Хо и Хе Джун и Хан На и Бюнг Чол, но това беше пълна глупост.  Сценария е прекалено нелеп. Героите са кухииии. Режисурата супер смешна. Не знам как по-меко да се изкажа. Концепцията беше добра - супергерой, наследяващ силите си и научаващ, че за всяко нещо се плаща. До там! Останали са си само с идеята, все едно въобще не са сядали да разсъждават над сюжета. Много неща нямаха смисъл и обяснения. Сценаристите си мислеха, че може да компенсират липсата на разказване на истории, чрез множество бойни сцени и разрушения, но дори тях не ги биваше. Изглеждаха безпочвени и фалшиви. Това от една страна това искрено ме забавляваше.Крайно време е да почна да обръщам внимание преди да гледам дадена драма, на това кой я е писал и режисирал.  Яд ме е, че заложих на тази драма, защото Typhoon family ми се стори скучно и не ми се гледаше. Почва да ми омръзва от тия съвременни простотии. Това американизиране съсипва драмите, няма ли да го осъзнаят най-накрая? 
  • Културни прояви

• В Повдив на 8 февруари ще гостува Пекинска опера. Вход свободен. В НДК ще има същото представление на 6 февруари с билети от 100 лв.
    • Днес ще имаме среща на клуба.  Каним ви на прожекцията на филма „Планински пощальони“ (1999) – история за дълга, приемствеността и връзката между баща и син, разказана сред спиращи дъха пейзажи в китайската провинция Хунан. 24 януари (събота) 16:30 ч. Камерна зала на читалището в Княжево, ет. 2 Вход свободен С български субтитри, подготвени от нас Очаква ви тих, въздействащ и визуално красив филм, който остава дълго в съзнанието. Ще се радваме да споделим тази кино среща с вас.   
  • Създай нов...