Днес едно прекрасно същество има рожден ден. Малко да раздвижа темата им, че нали виждате, пак я поизоставих. А се бях засилила, някога, да я обновя. То моите абсолютни любимци, толкова, ама толкова има да се споделя за тях и все интересни неща. И това ще стане. Днес обаче е денят на Йонг Дже и няма как да не поздравя Йонг Дже в неговият ден. И когато стане въпрос за неговият рожден ден, винаги се сещам за едно нещо. Преди време гледах едно предаване с него и Jay B от GOT7, те се познават от годините на трейни в JYP. Йонг Дже е бил трейни в JYP, преди да напусне и да се присъедини към TS Entertainment и B.A.P. Та, двамата с Jay B си имат една история свързана с рождените им дни, тъй като и двамата са родени през януари 1994 г., само дето Jay B е по-рано с няколко дни. Но, когато се запознали, Йонг Дже, който е голям шегаджия, излъгал, че датата му е преди неговата и цяла година Jay B се отнасял с него с уважение към по-голям, знаете как е при тях. И като идва денят на предполагаемият му рожден ден, той си признал, ами нямам рожден ден през него ден, по-малък съм от теб. Jay B, в потрес. Луда глава е нашия. То и в това предаване направи луд Jay B, който по принцип е по-тих и спокоен. Надявам се двамата все още да са си близки. Иначе, феновете на В.А.Р най си обичат връзката DaeJae, знаете. То и аз.
#FOREVER_LOVE_YOUNGJAE
Между другото днес Йонг Дже отпразнува рожденият си ден сред фенове в едно кафене. Вижте какви торти му подариха.
П.П: Ама, след два дена пак ще се включа, тогава пък B.A.P рожден ден има.
Ще го обиколят. Дори започнаха и се надявам сестрата да излекува брат си по пътя от депресията. Не знам точно как се получи мужду японец и французойка, но двамата играят в невероятен синхрон. Вече видяхме къде е виното, но не знаем къде е мястото от видението на Ямапи. А че виното е там съм сигурен.
Забележка към предишния ми коментар: "доста слабичък е" се отнася за фигурата на Ямапи, не за драмата.
Днес ще имаме среща на клуба.
Каним ви на прожекцията на филма „Планински пощальони“ (1999) – история за дълга, приемствеността и връзката между баща и син, разказана сред спиращи дъха пейзажи в китайската провинция Хунан.
24 януари (събота)
16:30 ч.
Камерна зала на читалището в Княжево, ет. 2
Вход свободен
С български субтитри, подготвени от нас
Очаква ви тих, въздействащ и визуално красив филм, който остава дълго в съзнанието.
Ще се радваме да споделим тази кино среща с вас.