Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8934
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    biser

• Последни мнения

• Сериалът започна добре. Фен съм на главната, доста правдиво се справяше с палитрата от емоции. Замисълът беше ясно поставен още в началото, любопитно беше кое как ще се развие. До почти самия края ритъма на филма беше ок. После дойдоха последните серии и... "уент хорс ту дъ ривъ".  Финалът беше приемлив. Дарвиновата теория бе прекрасно демонстрирана (оцеляват най-приспособимите), а и Ницше също ("Това, което не те убива, те прави по-силен"). Правилно решение за неразвиване на ситиацията около съпруга ѝ и компроматните записи. Не вярвам да има втори сезон. Няма логика.  Като извод: сериалът става...за едно гледане (което е изцяло на отговорността на гледащия). Не е нещо уау, играта е читава, че и добра, но странните сценарийни решения не са никак ок. Ще се наложи да преосмисля коментираната по-горе тактика за сценаристите @dido100 @K-DramaFan @k-drama-monk 
    • И аз го зарязах след трети епизод. След стрелбата на Кидо Ма . Главната много ми харесваше в The Love You Give Me и Once We Get Married. С партньора й от тези два сериала са много силна двойка и сякаш не мога да я възприема с друг мъж ... 
    • Как се гледа филм Как се гледа немога да разбера
  • Културни прояви

• Днес ще имаме среща на клуба.  Каним ви на прожекцията на филма „Планински пощальони“ (1999) – история за дълга, приемствеността и връзката между баща и син, разказана сред спиращи дъха пейзажи в китайската провинция Хунан. 24 януари (събота) 16:30 ч. Камерна зала на читалището в Княжево, ет. 2 Вход свободен С български субтитри, подготвени от нас Очаква ви тих, въздействащ и визуално красив филм, който остава дълго в съзнанието. Ще се радваме да споделим тази кино среща с вас.   
  • Създай нов...