-
Кой е онлайн 9 Потребители, 0 Анонимни, 152 Гости (Виж всички)
-
Последни субтитри
-
-
Потребителска статистика
-
Подкрепа за форума
-
Последни мнения
-
От skofiild · Отговорено
Продължавам с участията на момичетаат в музикалните предавания, само че вече те се представяха със заглавното парче в албума “DROP TOP”. M Countdown 22 май Music Core 24 май M Countdown 29 май Inkigayo 1 юни Момичетата взеха участие в специалния 900-тен епизод на M Countdown на 7 август, проведен в Boryeong. Там те изпълниха “HANDS UP” На 10 август се проведе 2025 SBS Gayo Daejeon Summer или по нашему музикалния летен фестивал на SBS. Дойонг от NCT, Ан Ю Джин от IVE и Йонджун от TXT, които бяха водещи на миналогодишното Gayo Daejeon Summer и всички са бивши MC-та на „Inkigayo“, се завърнаха, за да бъдат водещи на специалното издание за 2025 г. за втора поредна година. Сред изпълнителите, които се изявиха на SBS Gayo Daejeon Summer през 2025 г., бяха AHOF, ALLDAY PROJECT, Baby DONT Cry, BABYMONSTER, BE:FIRST, CLOSE YOUR EYES, ENHYPEN, Hearts2Hearts, HITGS, i-dle, IDID, ILLIT, ITZY, IVE, izna, JANNABI, KickFlip, KiiiKiii, MEOVV, NCT 127, NCT DREAM, NCT WISH, NMIXX, Paul Kim, STAYC, TXT, USPEER, WOODZ (Cho Seung Youn) и xikers. Изт. На 8 септември MEOVV представиха официалния си дизайн на светещата им пръчка (лайтстик). Естествено, тя е във формата на котешка глава. Бутонът за светлините също е оформен като отпечатък на котешка лапа, което допълнително подчертава котешката тема. готино. На 20 септември в Макао се проведоха Fact Music Awards 2025. Момичетата спечелиха награда там в категорията Global Hot Trend. Global Hot Trend: NEXZ, MEOVV На 14 октомври, MEOVV издадоха новия си сингъл „BURNING UP“ заедно с музикалния му видеоклип. „BURNING UP“ улавя чиста, експлозивна енергия – където всяка частица страст и емоция изригва едновременно. Представяйки по-хипер и по-изтънчен имидж, сингълът бележи смела крачка от по-ранния тийнейджърски поп стил на групата, вдъхновен от Y2K. Много е готино парчето, много ви допадна. Ето и представянето им с новото парче "BURNING UP" в музикамните предавания. M Countdown 16 октомври Music Core 18 октомври Inkigayo 19 октомври M Countdown 23 октомври Music Core 25 октомври Inkigayo 26 октомври Music Core 1 ноември Inkigayo 2 ноември А това е и танцовата практика към "BURNING UP". Aннa бе официално назначена за глобален посланик на френската луксозна модна къща Chloé! На 20 октомври Chloé обяви, че Анна е избрана за нов глобален посланик и представи първото им съвместно сътрудничество. Анна дебютира като глобален посланик на Chloé чрез кампанията за чантата Paddington, фотографирана от Дейвид Симс и режисирана от награждавания режисьор Мати Диоп. Chloé заяви: „С вродената си креативност и естествена енергия, Анна перфектно въплъщава свободния дух, женствеността и непринудения чар, който Chloé представлява.“ Анна сподели мислите си, казвайки: „Chloé винаги е символизирала свобода, автентичност и естествена красота – ценности, които дълбоко резонират с мен. За мен е чест и удоволствие да се присъединя към модната къща като посланик, а визията на Чемена Камали за Chloé наистина ме вдъхновява.“ Изт. -
От skofiild · Отговорено
Ето и груповите тийзър снимки. цък цък Както и MV тийзър към заглавното парче "Grenade". Сякаш ми звучи добре, скоро ще разберем. -
От skofiild · Отговорено
Момичета, честно казано не мога да отговоря на въпроса Ви, но току що ми излезе този ТикТок и ако Ви е от полза, би било хубаво. Или ако попитате, момичето може да Ви отговори. Успех със закупуването и се надявам после да споделите как е било.
-
-
Културни прояви
-
От helyg · Отговорено
О, да. Два пъти съм била на техни концерти в България. Прекрасни са. Супер шоу правят. И този път ще отида. -
От skofiild · Отговорено
Не знам защо, но си мислех, че концерта на XLOV в България ще е през декември. И затова се учудих защо никой никъде не сподели нищо от това как е минал, снимки, емоции и т.н. После като видях датата 6 февруари, разбрах, че той концерта още не е минал, просто са сменили датата. Е да, ама не са я сменяли. Тя все си е била 6 февруари, откъде ми е дошло това декември, кой знае? Както и да е, напомням поне, защото вече е качвана информацията тук, че ХLOV ще имат концерт в София. Продажбата на билети започна още през септември, но поради големия интерес и бързо изкупените билети, мястото на събитието е променено и ще се състои в зала Експо Център София. Статия. ( В други статии обаче си остава старата локация Joy Station). Надявам се, че присъствалите ще споделят как е било. TRENDZ също ще имат концерт в София, на 4 април 2026 г, който ще се проведе в столичния клуб Mixtape 5 от 19 ч. Скоро ще пуснат билети за продажба. Статия на български.
-