-
Кой е онлайн 7 Потребители, 2 Анонимни, 79 Гости (Виж всички)
-
Последни субтитри
-
-
Потребителска статистика
-
Подкрепа за форума
-
Последни мнения
-
От snowmoon · Отговорено
Здравей, @rooster и добре дошъл! Не съм сигурна дали разбрах правилно, -
От Candykiller08 · Публикувано
Хангъл: 이재인 Рождена дата: 6 февруари 2004 г. Зодия: Водолей Китайски зодиакален знак: Маймуна Кръвна група: ㅇ Рождено място: Taebaek, Gangwon, South Korea Височина: 160 см Образование: Hanyang University Агенция: Yooborn Company Дебют: 2012 г. – като детска актриса в драмата Ice Adonis ♡ Филми ♡ Concrete Market (2025) Hi-Five(2025) Heaven: To the Land of Happiness (2021) Hard Hit (2021) Our Body (2019) The Battle: Roar to Victory (2019) Svaha: The Sixth Finger (2019) Adulthood (2018) I Can Speak (2017) Horror Stories III (2016) No Tears for the Dead (2014) Futureless Things (2014) Happiness for Sale (2013) ♡ TV филми ♡ O'PENing: The First Glance (2022) Drama Stage: Push and Out of Prison (tvN / 2018) Drama Special: The Final Puzzle (KBS2 / 2014) ♡ Сериали ♡ Private Taxi (TBA / 2026) Spring Fever (tvN / 2026) Concrete Market (Wavve / 2025) The Price of Confession (Netflix / 2025) Our Unwritten Seoul (tvN / 2025) Night Has Come (U+mobiletv / 2023) Racket Boys (SBS / 2021) Undercover (JTBC / 2021) Hospital Playlist S1(tvN / 2020) (ep.10-11) Beautiful World (JTBC / 2019) The Roots of Throne (SBS / 2015-2016) Who Are You: School 2015 (KBS2 / 2015) Modern Farmer (SBS / 2014) TV Novel: Samsaengi (KBS2 / 2013) Family (KBS2 / 2012-2013) Quiz from God 3 (OCN / 2012) Ice Adonis (tvN / 2012) ♡ Награди ♡ ♡ Best Youth Actress ("Racket Boys") - 2021 SBS Drama Awards ♡ Best New Actress ("Svaha: The Sixth Finger") - 2019 (55th) BaekSang Arts Awards ♡ Интересни факти ♡ ♡ Галерия ♡ ♡Lee Jae‑in започва актьорската си кариера като дете дебютът ѝ е през 2012 г. в драмата 노란복수초 (Yellow Boots). Оттогава постепенно се утвърждава като млада и талантлива актриса в корейското кино и телевизия. Тя получава по‑широка известност с ролята си във филма Svaha: The Sixth Finger (2019), където играе двойна роля а също така участва в сериали като Racket Boys и Night Has Come. Jae‑in е заснела и музикални видеоклипове ♡ включително клипа на EXO‘s D.O. „Somebody“. С времето тя печели внимание с харизматичната си игра и разнообразието на ролите си от детски до драматични персонажи. -
От Ilqnski · Отговорено
Признавам си...Тая мацка много ми хареса във филма Silent Love Само там съм я гледал,ама я харесах ! Много исках да гледам с нея и Fukumoto Riko филма Love Me, Love Me Not,ама нямаше превод Двете сигурно ще са голям тандем п.с. Благодаря за хубавата тема !
-
-
Културни прояви
-
От helyg · Отговорено
О, да. Два пъти съм била на техни концерти в България. Прекрасни са. Супер шоу правят. И този път ще отида. -
От skofiild · Отговорено
Не знам защо, но си мислех, че концерта на XLOV в България ще е през декември. И затова се учудих защо никой никъде не сподели нищо от това как е минал, снимки, емоции и т.н. После като видях датата 6 февруари, разбрах, че той концерта още не е минал, просто са сменили датата. Е да, ама не са я сменяли. Тя все си е била 6 февруари, откъде ми е дошло това декември, кой знае? Както и да е, напомням поне, защото вече е качвана информацията тук, че ХLOV ще имат концерт в София. Продажбата на билети започна още през септември, но поради големия интерес и бързо изкупените билети, мястото на събитието е променено и ще се състои в зала Експо Център София. Статия. ( В други статии обаче си остава старата локация Joy Station). Надявам се, че присъствалите ще споделят как е било. TRENDZ също ще имат концерт в София, на 4 април 2026 г, който ще се проведе в столичния клуб Mixtape 5 от 19 ч. Скоро ще пуснат билети за продажба. Статия на български.
-