Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8912
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Silvena

• Последни мнения

• Once We Were Us (만약에 우리) Страна: Южна Корея Жанр: романс, мелодрама Излъчване: 31 декември 2025 г. Времетраене: 115 минути Режисьор:Kim Do Young Субтитри: Английски    Участват: Koo Kyo Hwan като Eun Ho  Mun Ka Young като Jeong Won Lee Sang Yeob като  Kang Min Jae   Резюме: Една неочаквана среща отново разпалва сладко-горчивите спомени за отминала любов. Сеул, 2008 г. В автобус на път към родния си град съдбата събира Ън Хо и Джонг Уон, поставяйки началото на едно необичайно приятелство. Сред уморителния ритъм на големия град двамата споделят смели мечти и любов, която постепенно започва да изглежда изключителна. Но суровата реалност на живота ги принуждава да поемат по различни пътища.Повече от десетилетие след раздялата им те неочаквано се срещат отново на полет обратно към Корея, където се изправят лице в лице с изгубеното време и чувствата, които никога не са изчезнали.   Гледай онлайн със английски субтитри
    • Поредната страхотна комедия ! Препоръчвам ако искате да се посмеете от душа  Сцените в началото като беше дебеланко ми бяха много забавни,особенно като започна да им раздава шамари  Имаше едно подобно клипче в Youtube  Jung Jin Young мисля че се справи много добре,и много забавно като младок,но с душата на възрастен Винаги се радвам като видя някъде Lee Joon Hyuk като поддържаща роля,но близко до главния герой.   Единственото дразнещо нещо е Руското аудио.Доста се обърквах като се опитвам да слушам Корейския говор и да чета превода.
  • Културни прояви

• О, да. Два пъти съм била на техни концерти в България. Прекрасни са. Супер шоу правят. И този път ще отида.
    • Имате ли отзиви за Trendz? Не са ми познати. 
    • Концерта на XLOV ще се проведе на 6 февруари. Продажбата на билети започна още през септември, но поради големия интерес и бързо изкупените билети, изглежда мястото на събитието е променено и ще се състои в зала Експо Център София. Статия. ( В други статии обаче си остава старата локация Joy Station). Знам, че е качвана информация тук за това, обаче не знам защо съм останала с впечатление, че концерта трябваше да е през декември и сега датата му е сменена на февруари, а то май все си е бил за през февруари. А иначе се чудех защо никой не сподели досега нищо от концерта, пък той просто още не е минал. Луда работа, туй мойто.   TRENDZ също ще имат концерт в София, на 4 април 2026 г, който ще се проведе в столичния клуб Mixtape 5 от 19 ч. Скоро ще пуснат билети за продажба. Статия на български.
  • Създай нов...