Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8890
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    heshk46

• Последни мнения

• - Дори да паднеш днес, можеш да си стъпиш на краката утре. -      Епизод 10       Ким До Ги - роден, за да блести на сцената, принуден да кара такси...
    • А аз си мислех, че филма наистина е за потоп, пък то на къде зави. Трябваше да потърся допълнителна информация в нета, за да разбера какъв беше смисъла. Има и такива филми, в които зрителя сам може да помисли върху края на един филм, но не и върху идеята като цяло. А в тази лента края е ясен, но каква беше идеята остана мистерия за мен. Явно не случайно има ниска оценка по сайтовете.   От към ефекти добре, но сценария слаб. Нещо като модерните игри - графика топ, ама по скучни и от гледането на засъхваща боя.   Оценка 4/10   Благодаря все пак за положения труд от екипа субтитри!
    • Продължаваме с интервютата. Разговор с BAMBAM за новия му албум [HOMETOWN], който изразява любовта му към родината му. BamBam се завръща с нов албум, [HOMETOWN], изпълнен с любов и връзка с Тайланд. Тези пет песни са предадени чрез уникалната перспектива и въображение на BamBam, позволявайки на феновете да се насладят на очарованието и красотата на Тайланд във всеки детайл – от спокойствието и свободата до цветовете, цветята, нощните пазари и морето – всичко това изразено по топъл и нежен начин, отразяващ чувствата на песните. Специалното в това завръщане е не само съдържанието, но и сътрудничеството с трима известни тайландски артисти и една тайландска актриса, което прави [HOMETOWN] проект, който да се гледа както в Тайланд, така и в международен план. Освен това, феновете ще могат да участват в ексклузивни офлайн дейности, включително първото му парти за завръщане у дома, три събития за подписване с фенове в Тайланд и концерт, който ще им позволи да се доближат до него и да отпразнуват любовта му към родината му с BamBam.   Вдъхновение и идентичност Каква беше отправната точка на вдъхновението за този албум? BamBam: Исках всичко да идва от родния ми град. Роден съм и израснал в Банкок, около Раминтра. Пътуването покрай едни и същи места ме накара да се замисля за истории и спомени, затова исках да ги предам чрез песните и визуалните елементи в този албум. Този албум е и отчетливо различен от предишните ти творби. По какво се различава образът на този албум от предишните? BB: Много. В предишните албуми се фокусирах много върху дрехите, грима и косата. Този път изрязах всичко и се фокусирах повече върху местното си аз. Това ви позволява да видите друга страна от мен, която е по-ясна и по-близка до реалността. Най-специалната песен на BAMBAM На въпроса за песента, която отне най-много време за завършване: BB: Първата песен. Записах я два пъти. Беше най-дългата в този албум, но всъщност всяка песен имаше моменти, които изискваха внимателно внимание. И коя песен отразява най-много твоята личност? BB: Написах всички песни сам, така че те показват много аспекти от мен. Но ако трябва да избирам, гордея се със заглавната песен, Wondering, и More Than Friends, защото и двете песни отразяват най-много моите чувства и истинското ми аз. Щастливи числа и послание към феновете За тайландските си фенове, които го следват през цялото време, BAMBAM не е забравил за щастливите числа. BB: Нека опитаме 1, 0, 0. Ако отново го направя както трябва, може да се наложи да скоча във водата! (смее се) Накрая, BAMBAM има ли послание към своите тайландски фенове и Ahgase: BB: Този албум не е направен само за моите фенове, но и за много тайландци. Искам всички да го чуят и да гледат музикалните видеоклипове заедно. В албума има много смислени песни. [HOMETOWN] е още едно доказателство за любовта и връзката на BamBam с родината му, а също и възможност за феновете да изпитат друго измерение на един тайландски изпълнител от световна класа. Ако все още не сте го слушали, пригответе се да съберете емоции и спомени с него. BamBam за ELLEMEN.       БАМБАМ ИМА ДВА ДОМА — И В СЕГА СЪРЦЕТО МУ ЛЕЖИ В БАНКОК ЗА ПЪРВИЯ АЛБУМ НА ТАЙЛАНДСКИ ЕЗИК На 14 години момчето, което напуска родния си град, за да стане K-pop изпълнител, никога не е можело да си представи, че един ден ще се превърне в лице, представляващо Тайланд.        
  • Културни прояви

• Създай нов...