Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8890
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    heshk46

• Последни мнения

• Дали това е най-коментирания сериал във форума? Аз не бих си го причинила, но ми стана интересно колко много коментари има....
    • Много тежък филм. Показа травмираща семейна история и живот, белязан с физическо и емоционално насилие. Майката на главната героиня беше напълно деградирала, избягваща явно своята собствена травма с алкохол и проституция. Неадекватността й си проличаваше от това, че наричаше дъщеря си "Мамо" и самата тя се изявяваше като дете, чакащо някой да го спаси и вменяващо вина.  Ан показа сила и устойчивост въпреки всичко преживяно и успя да стъпи на краката си. Всеки път, в който заставаше по-силна, майка й напомняше за себе си и я въвличаше в духовната си, емоционална и материална нищета. Независимо, че нямаше модел на подражание, освен може би баба си, за която беше загатнато, че е била фигура - защитник, Ан имаше любов към околните. Дотолкова, че от сърце се грижише за непознати възрастни и дете (в тази част не съм сигурна дали историята е истинска, тъй като не намерих информация). Успя да предаде светлината, която съдържаше в себе си и да направи поне един живот по-добър. Отвъд своята безнадеждност вдъхваше надежда. И това беше много. За откриването й към света подпомогна и необичайните взаимоотношения, които разви с Татара - полицаят, който я задържа за употреба на наркотици, водещ група за зависими, и Кирино - репортерът, работещ с него.  От своя страна въпреки позитивната си личност, непринудено общуване и желание да помага на наркозависимите, червените флагове в поведението на Татара бяха налице. Развоят на събитията при него лиши Ан от един от малкото възрастни, на които можеше да разчита. Отново се озова сама, изолирана и без подкрепа, което допринесе за крачката, която предприе.  Една история за мъка, тъмнина, раздиращи битки на душата, но и за трансформация към по-добро. Подадената ръка за помощ, свързването с истински хора, усещането, че не си сам могат да променят живот и да го изпълнят със смисъл.   
  • Културни прояви

• Създай нов...