Approved
✨✨✨✨✨✨✨
Филмът ми остави по-скоро смесени впечатления. Още от самото начало усещането ми беше, че силно напомня на американски апокалиптични продукции както каза @Koizora – като визия, мащаб и начин на изграждане на напрежението. Самото наводнение и сцените на хаос бяха добре направени и на моменти наистина въздействащи. Не съм фен на фантастиката и точно затова линията с изкуствения интелект и идеята за създаване на нова човешка раса ми се стори излишно усложнена и недоизяснена, което ме извади от историята. Имаше и повтаряемост в действията и ситуациите, което на моменти забавяше темпото и размиваше напрежението. Въпреки това филмът имаше силни сцени, които ме разтърсиха емоционално и ме накараха да настръхна. Обичам напрегнати и мрачни сюжети, но тук усещането за натовареност беше малко в повече. Като цяло филмът ми хареса, макар и с резерви, и определено би допаднал повече на зрители, които обичат апокалиптични и фантастични елементи.
Оценка 7,5/10
Присъединете се към нас за едно вълнуващо събитие!
14 декември /неделя/
Декемврийска сбирка на Азиатския клуб – Eastern Spirit
Представяне на дебютната книга на Светлана Методиева – „Моята Корея – мечта и съдба“
Коледно парти – вкусно и напълно тематично!
Читалище "Братя Миладинови-1917г."
Камерна зала – ет. 2
Начало: 14:00 ч.
Очакваме ви!