Цялосно сериалът ми хареса. Историята беше интересна, но на моменти беше много дразнещо какви глупости показват. Главните бяха впечатляващи и имаха чудесна химия. Акторът в главната роля много добре успя да изиграе двете личности и само като го погледнеш е очевидно кой е на екрана. Хареса ми и актьорът, който изигра принц Юнг. Шаманът Та Джунг (и мъжът, и жената) беше най-дразнещата част от сериала.
В един момент загубиха инерцията от началото. Сцените с двамата главни бяха приятни, но като цяло стана по-мудно и ненужно разточено. Ако беше само 12 серии щеше да е по-добре. Финалът беше добре, но не се чувстваше задоволителен.
И аз не мога да разбера защо на хората толкова им харесва тази история - учителка, професионален боксьор скрита зад маска бие свой ученик.
Това, че той е изрод и е жесток с други деца изобщо не оправдава идеята справедливостта да идва под формата на бой от учител, който при това няма доблестта да го направи от свое име - с лицето и името си..
Да го набие родител на пострадало дете от безсилие и гняв, да го набият негови съученици в защита на жертвите му е едно, но да го бие учител ......
При това професионален силов спортист, специално трениран да се бие, с професионална забрана да се бие извън ринга, а за капак скрит зад маска.
Този филм отправя много грешни послания. Много.
Присъединете се към нас за едно вълнуващо събитие!
14 декември /неделя/
Декемврийска сбирка на Азиатския клуб – Eastern Spirit
Представяне на дебютната книга на Светлана Методиева – „Моята Корея – мечта и съдба“
Коледно парти – вкусно и напълно тематично!
Читалище "Братя Миладинови-1917г."
Камерна зала – ет. 2
Начало: 14:00 ч.
Очакваме ви!