Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8873
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Дяко

• Последни мнения

• Да, определено Better Alone много ми допада!   Благодаря за новините, които споделяте – държите ме в течение, че все изпускам нещо     Мен пък ме изби на спомени... В празничния сезон случайно в една от актьорските теми попаднах на все още неизчезнал рекламен клип с участието и на Big Bang, та споделям – да си припомним колко ги обичаме заедно  И спомен за Пак Йонг Ха...     Което пък ми припомни и любимо участие, отново рекламно, на Дракона – във визията, в която най много обичам    Това на фона на българските реклами с участието на "звезди" – ще си гледам ретро корейското  
    • Мчи къ! Нетфликска адаптация по уебкомикс за супергерой. Грам никакви очаквания нямам, нямам летва да гоня. ИдИЯлно ми е, щом той е вътре. 
    • звучи ми като голяма измишльотина
  • Културни прояви

• Присъединете се към нас за едно вълнуващо събитие!    14 декември /неделя/  Декемврийска сбирка на Азиатския клуб – Eastern Spirit    Представяне на дебютната книга на Светлана Методиева – „Моята Корея – мечта и съдба“    Коледно парти – вкусно и напълно тематично!  Читалище "Братя Миладинови-1917г."  Камерна зала – ет. 2  Начало: 14:00 ч.   Очакваме ви! 
  • Създай нов...