Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8873
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Дяко

• Последни мнения

• За този сериал нямам еднозначно положителни впечатления. Единствените персонажи, които ми харесаха бяха на Тае Ха, приятеля му и момичето от миналото на доктора. А от по-второстепенните - майката на главната и нейният приятел. Факт е, че първоначално и А Рим ме дразнеше, но не толкова самия персонаж, колкото нещо в начина по който актрисата представяше героинята си. Но впоследствие това усещане изчезна и финално това момиче е сред персонажите, които направиха всичко правилно според ситуациите в които се оказаха. Главната е особен случай. С много грешни избори,  нелогични изводи и постъпки, но ми беше симпатична, въпреки че на моменти й се дразнех  и финално я слагам в групата на персонажите, които харесвам. Възрастната двойка, която измина свой собствен път в търсене на любовта много ми допадна като хрумка на сценаристите да развият темата на сериала и чрез представители на друго поколение. Останалите три персонажа в тази история бяха много, много дразнещи във всяко едно отношение. През по-голямата част от сериала ни показваха грешно решение след грешно решение. И все пак на финала имахме краен резултат, който беше правилен за всички и всеки от героите се оказа там където трябваше да бъде, с този, който е най-подходящ партньор за него. Като гледала и другия общ сериал на главните не мога да не спомена колко ме подразни, че повториха финала за техните персонажи 1:1 спрямо финала за техните герои от първия им общ сериал. Ако е било нарочно го намирам за много лошо решение на сценаристите. Темата във "В търсене на любовта" - любов,  плиятелство, че даже и семейни отношения е развита многопластово и в дълбочина, но на моменти доста скучновато. От моя гледна точка Тае Ха беше най-силната част на сериала - и като персонаж, и като актьорско присъствие. Финално за мен това е сериал със силна история, развита пълноценно, но представена не по-най-добрия възможен начин. От моя гледна точка историята на приятелите -  съквартиранти на главната можеше да бъде представена чрез по-малко дразнещи персонажи със същия краен ефект. А за гаджето - доктор на главната ми е още по-трудно да изразя отношение. Актьорът се справи добре, но героят му - не. Този персонаж не направи нищо правилно, а през цялото време имаше само добри намерения към всички. През половината сериал му се дразнех, през останалото време го съжалявах.
    • Уникално сериалче Много ми хареса Надявам се все повече такива зрялчета да се превеждат
  • Създай нов...