Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8861
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    st.r09

• Последни мнения

• От къде да започна? Изгледах 4 епизода. В първите 10 мин на 1ви епизод като почнаха да говорят за цветова гама и кое подхожда на престолонаследника си помислих - каква е тая нелепица, която гледам? Май разбрах защо никой не следи драмата и няма включвания. Все пак останах за още, реших да ѝ дам шанс, защото отдавна ми се пълни foryou страницата в тикток с тази драма. Хора, можеше да предупредите, хах! Историята се повтаря, както винаги, има леки изменения, но все същата политическа игра за власт. Езика, който използват много ме дразни, според мен е неподходящ за историческа драма, дори и да има фентъзи елементи. Но не и чудно, че не ми допада, та сценаристката е работила върху More than friends, какво повече да кажа, сами си правете извода. Стигам и до героите и актьорската игра.  За мен няма никаква химия между главните. Ким Се Джонг си играе хубаво, но заслужава нещо по-добро. Напоследък проектите, които е избрала са покъртителни. Това поне успях някак да го подкарам, за разлика от Бирения романс. Канг Те О, както обикновено си е чист модел, там е за да изглежда добре. Никаква емоция не се долавя от него или поне аз не мога да я усетя, не знам защо. Шин Йон играе много хубаво и има едно такова топло излъчване. Харесвам Джин Гу още от DOTS, тук някак трудно го възприемам. Роялта на Ил Джу е супер смешна и въобще не му отива.  Все още не мога да реша дали това ще бъде просто драма, която става за убиване на времето или ще падне по-ниско. Заинтригувана съм, така че ще гледам и следващите епизоди, докато не ми писне, вероятно! 
    • Обаждам се в А1: - Ало, много ми е бавен интернета! - Какъв Ви е плана? - Да гледам п*рн*! - Не това господине, с какъв пакет сте в момента? - Малък, но много верен!
  • Създай нов...