Добре дошла сред нас! Винаги се радваме на откровения интерес от ваша страна към азиатската култура и кино. Надявам се да споделяш мнения за всичко изгледано, или поне за тези, за които имаш музата да пишеш.
@felicyti
Не съм искал да обидя или засегна никого с думите си,още повече и самите преводачи.Знаете че съм безкрайно благодарен за труда им.
От доста време следях темата към този сериал,но прогрес нямаше,както и някакво уточнение като "Замразен проект" който да подсказва.Затова заключих че просто не е бил интересен на преводача,и е бил изоставен... Очевидно е,че и коментара ми не беше на място... което отново се извинявам.
Намирам се в Германия и не ми е позволено да свалям филми и сериали грози ме сериозна глоба ,няма друг начин да гледам серяла от 3 Г. чакам за превот и немога да го до изгледам . Преди година питах пак и ми отговориха ако мога да го преведа аз или някой друг .След това помолих една група която също превежда кореиски сериали , но ми отговориха че не колегиално да превеждат сериал които вие сте започнали .
След като прочетете,може да изтриете този и другия ми коментара ми и отново ИЗВИНЯВАМ СЕ на всички които са се засегнали просто попитах за информация .
Здравейте!
Може да ми казвате Детелина, на 21г съм.
От 2022 съм изключително заинтересувана от азиатска медия, култура и музика.
Първо започнах с анимета/манга, като любими такива са ми спортните, slice of life и философските. Любими са ми Haikyuu!, Blue Lock и The Climber.
Обожавам Blue Lock и поради тази причина бях активна във всяка възможна платформа- Reddit, Twitter, Tumblr, Tik Tok и направих много приятели. Покрай Blue Lock слушам и японски рок/инди.
Гледала съм и много на брой корейски драми, влюбена съм в Shut Up Flower Boyband и именно от нея сега се запалих и по една Kpop група - INFINITE и Kim Myungsoo (L).
Ще си призная, регистрирах се във форума понеже четях постове от 2008/9/10 година относно Ji Chang-Wook и по-нататък и L. Беше ми толкова мило и приятно да виждам мнения на родния ми език относно теми които ме интересуват. Чувствам се разбрана, в близост и видяна.
Много се радвам, че открих Eastern Spirit и се надявам да се запозная с Вас!