Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8808
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    venom_one

• Последни мнения

• Този път попадна на истински икемен в лицето на Сано Гаку. Хаха! Шефът и Хосоми се изложиха. Специалитетът беше темпура.
    • Започнах с думите, че е много харесван, а по-надолу съм написал, че има огромни постижения. „На кафе“ беше едно от тях. Не знам що за предаване е, но в този форум по едно време всяка седмица излизаше нещо от сорта — еди кой си му беше на гости и два часа си говореха за еди какво си. На мен ми звучи като „На кафе“.     Освен това изрично подчертах, че, какво мисля за таланта му, е лично мнение. А за лично мнение ми трябват уши и очи. Не ми трябват източници. И точно защото осъзнавам, че това е миноритарно мнение, не съм тръгнал да го пиша в темата му.   А цялото споменаване на въпросния не беше да се обсъди таланта му, а като показно, как голяма звезда, след като е бил забъркан в скандал, е успял да се върне.   Само за протокола, почти няма западна звезда да не се друса. Защото туко що каза, че било за наркотици. То нали и един друг, някакъв го чакаха да се върне от Америка и го закопчали на летището. Трети пък се надрусал и бутнал някакво момче с тротинетка, което му се зъбило. С такива е пълно.   Онзи другия нищо няма да казвам, както не казах и когато се гръмна, но там точно като в случая с момата наркотиците са симптом, много ясен симптом.   И като цяло, ако алкохола и цигарите са позволени, няма логика наркотиците да са забранени.   п.п. В темата на онзи има снимки с пистолети, но корейците се възмущават за тревица.  И после оле-мале, как така стана и що го няма вече. Тревата не е убила никой за разлика от пистолетите. Казва го човек, който никога не се е друсал. И той им го е казал същото.  
    • Приятен и лежерен филм доста смесица между японски и тайвански, мисля че от playtube го бях зърнала.  
  • Създай нов...