Макар да продължаваш в училищния стил, казваш нещо важно. Благодаря ти за което!
И не ми обръщай внимание! Разнообразието е най-голямото, либерално достижение и е показател, защо китайците се свързват толкова добре със съвремието, вместо да са низвергнати, както е логично да се очаква.
Продължавай в същия дух!
Айде, и аз по темата, въпреки, че ми е крайно..далечно-неинтересна, много ми хареса как си справила с нещо, което на теб ти е интересно, та..БРА-во и ПО-здравления??!!
Инак, и аз, като монаха-по-горе, бих се върнал към..СО-ца, когато татуирофките, ако въобще можеха да се нарекат така, бяха главно по..ТИР-аджии, СТРО-ители, МО-ряци, и, да..ЗА-творници и ВОЙ-ници. Некви СЪР-ца, КРЪ-стове, КОТ-ви, "И-ванчо-МА-рийки", ПРИ-мерно и пр??!! Такива спомени имам главно от посетителите на кръчмата на тати, коЙто бяха ИЗ-рисувани така. След това, като стана вече позволено, СЪ-ответно (ми) стана И СЪ-всем..БЕЗ-интересно??!!
ВЪ-преки че, по принцип, съм по-скоро..МУ-зикант, ТА-туирофките са ми ИН-тересни ГЛАВ-но от..ХУ-дожествена ГЛЕ-дна ТО-чка, а СЪ-що и А-ко НО-сят НЯ-какво ПО-слание, Е-стествено. Та, З-мийчето ти е СТА-нало/С-тои МНО-го..ДО-бре??!! ПО-здравления И за това.
И, НА-края, ВСЪ-щност Е-диният ми КО-лега е И ПРО-фесионален ТА-туист, и след РА-бота ХО-ди да си..ДО-работва по тва, КО-ето НА-истина му е..ИН-тересно/ПРИ-ятно/ЗА-бавно, за РАЗ-лика от..ТИ-тулярната ни РА-бота??!! БА-шка, че е ЗА-рибил И ДРУ-гият ми КО-лега, и ОН да ги..БОЦ-ка??!!
Та, на когото му е интересно..
https://www.facebook.com/gttattuz
Сложен, но историята е толкова майсторски измислена, че няма как зрителя и да предположи финала. До последно не са ясни мотивите за действията на героите и разбирайки истината, не само детектива остава изумен, но и зрителя. Леко муден ми се стори филма, може би с излишни сцени, за това бих го гледала отново, за да опровергая това свое мнение.
Благодарности за превода.