И аз гледам. Още съм в началните епизоди. Много приятен и непринуден е. Същевременно засяга важни теми за менталното здраве. Много ми е приятно да видя Хан Хьо Джу, Огури Шун и Аканиши Джин. Отдавна не съм попадала на техни проекти.
Усеща се, че е римейк на чуждестранна продукция, но са успели да предадат и специфичните нотки на японските дорами.
В първи епизод непрофесионално ми се стори, когато
Допада ми какви отношения се заформят между Хана и Сосуке и как един към друг ще изпитат базови човешки потребности (виждане, докосване) за първи път.
Отношенията между Ирене и Хиро също са интересни и ще се разгръщат занапред, или пък ще ни поведат към историята им назад във времето.
Сладките изкушения не ме изкушават, но изглеждат много красиви. Същинско произведение на изкуството.
* Прекрасен ОСТ
Kim Chaewon - Confession
Юки в нов шинсенгуми Спешъл на TBS×U-NEXT, "Chiruran: Shinsengumi Requiem". Стартът е другата пролет.
Ето останалите актьори:
Suzuki Nobuyuki as Kondo Isami
Hosoda Kanata as Okita Soji
Nakamura Aoi as Yamanami Keisuke
Uesugi Shuhei as Nagakura Shinpachi
Fujiwara Kisetsu as Saito Hajime
Sugino Yosuke as Abiru Eisaburo
Yanagi Shuntaro as Harada Sanosuke
Miyazaki Shuto as Todo Heisuke
Iwanaga Hihio as Inoue Genzaburo
Юки вероятно ще влезе в образа на Хиджиката.
Режисьор: Казутака Ватанабе
Сценарист: Масааки Сакай
Хореограф на екшън сцените: Кенсуке Сономура
Моля? Ужас! По-едно време с моята приятелка се хванахме за главите и си казахме "къде се намираме" Сякаш бяхме в детска градина. Някакво детенце може би на 7-8 дойде и почна да се бута напред, пуснахме я разбира се...ама чакай какво?? Такива дечица не трябва да ги пускат, дойде с кака си и тя сигурно на 13-14 не зная...
Надявам се на XLOV да няма прекалено малки, все пак групата не е за всяка възраст.
Бяхме може би на 3-ти ред най-вляво (на mcnd), да не кажа извън очертанията и ги виждах само от гърдите нагоре. По принцип бяхме първите след vvip+, аз не разбрах как слязох по стръмните стълби...
За XLOV влязох в приложението 18:57, тъкмо стигам Варна (в автобуса) беше 19:01 и видях, че няма VVIP+ и си купих следващия вип. Влязох след минути и всичко беше свършило. Влизам 1 час и половина отново (беше 20:37) и какво да видя има още билети и успях да купя на моя приятелка. Купихме си и пакет Селфи. Надявам се парите да си заслужават.
С дженерал съм. Реших, че има време и може да пуснат промоции и изчаках два дни, а през това време ненадейно вип билетите се изпариха. И на MCND бях там, но с ВИП билет. Само че децата са много нахални и ме избутаха доста назад. До бара. Както се изрази едната родителка, идвайки при мене "Това ли е мястото за майките?".
Наистина ли? Най-после мога да срещна някой от форума (може би), не че ще те разпозная. С какъв билет си?
Последно присъствах на mcnd и мога да кажа, че не ми хареса особено: едно че 1 час се лутах да намеря клуба, второ вътре беше гъчканица и с малки деца с родители. Винаги е така...