Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8793
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    JevanF75

• Последни мнения

• От 13 октомври всеки делничен ден от 20 часа по България он еър започва излъчването на българския сериал На всеки километър. Защо споделям това тук? Наскоро имах възможност да си припомня тази култова продукция и открих удивителни неща от кинаджийска гледна точка (заснети като по учебник сцени в стил филм ноар, неореализъм в действие, сценарий, музика, актьорска игра, изключителна комбинация от многожанрови елементи, подсилвани многократно от монохромната визия - Джеймс Бонд ряпа да яде!). В 2 епизода на Втори сезон се появява и мистериозна японка, изиграна от азиатска актриса, която подсилва енигматични чар на продукцията. Сериалът е сниман с размах в различни страни по света, включително азиатски и за времето си постига невероятна гледаемост. 
    • Предчудчствам нещо подобно и затова не искам да си го причинявам. Хубаво е, като го изгледаш, да споделиш мнение, дали историята е добре изградената, а героите и техните действия - обосновани. Ако нещата не са навързани логично и убедително, ще е само един празен хорър, колкото и добре да играят артистите.
    • Чух я още тогава. Кара ме да изляза от зоната си на комфорт. Не ми хареса. Първата е много по-силна и заредена.   С теб сме на различна възраст, пол и преживявания. Разбирам, какво ти харесва в някои неща, но динозаврите сме различни от това. А иначе повечето от изброеното харесва и на моите деца.   Ако бях порасъл във вашето време, вероятно и аз бих го обичал.
  • Културни прояви

• Моля? Ужас! По-едно време с моята приятелка се хванахме за главите и си казахме "къде се намираме" Сякаш бяхме в детска градина. Някакво детенце може би на 7-8 дойде и почна да се бута напред, пуснахме я разбира се...ама чакай какво?? Такива дечица не трябва да ги пускат, дойде с кака си и тя сигурно на 13-14 не зная...   Надявам се на XLOV да няма прекалено малки, все пак групата не е за всяка възраст. Бяхме може би на 3-ти ред най-вляво (на mcnd), да не кажа извън очертанията и ги виждах само от гърдите нагоре. По принцип бяхме първите след vvip+, аз не разбрах как слязох по стръмните стълби...   За XLOV влязох в приложението 18:57, тъкмо стигам Варна (в автобуса) беше 19:01 и видях, че няма VVIP+ и си купих следващия вип. Влязох след минути и всичко беше свършило. Влизам 1 час и половина отново (беше 20:37) и какво да видя има още билети и успях да купя на моя приятелка. Купихме си и пакет Селфи. Надявам се парите да си заслужават. 
    • С дженерал съм. Реших, че има време и може да пуснат промоции и изчаках два дни, а през това време ненадейно вип билетите се изпариха. И на MCND бях там, но с ВИП билет. Само че децата са много нахални и ме избутаха доста назад. До бара. Както се изрази едната родителка, идвайки при мене "Това ли е мястото за майките?". 
    • Наистина ли? Най-после мога да срещна някой от форума (може би), не че ще те разпозная.  С какъв билет си?   Последно присъствах на mcnd и мога да кажа, че не ми хареса особено: едно че 1 час се лутах да намеря клуба, второ вътре беше гъчканица и с малки деца с родители. Винаги е така...
    • Аз си взех няколко билета също. А на фона на това, че вип билетите вече са уж изчерпани, съдя, че има и други с билети, но просто си мълчат. 
  • Създай нов...