-
Кой е онлайн 9 Потребители, 0 Анонимни, 182 Гости (Виж всички)
-
Последни субтитри
-
-
Потребителска статистика
-
Подкрепа за форума
-
Последни мнения
-
От skofiild · Отговорено
Seungmin изпълнява OST "All I Want Is You" към драмата "Would You Marry Me". Цък в музикалните платформи. -
От kandala · Отговорено
Онзи ден Бекхьон публикува видео в което се състезава в куиз с ChatCpt. "백현이의 소탈출 챗지피티와 두뇌게임!|백현 (BAEKHYUN)" клик на снимката Чен ни подари лежерен влог, наречен "В търсене на рая|CHEN". Наистина, много спокойно и успокояващо видео. Вече официално - дигиталния сингъл на Шиумин "Overdrop" ще излезе на 20.10 в 18:00 KST. Качвам линк с концерта на Лей от 07.10 на стадиона в Пекин "Bird's Nest". Гледах го вчера и наистина е впечатляващ, но трябва да се коригирам - няма "леееко патриотичен полъх", а направо крещи - КИТАЙ над всичко и всички, накрая Лей се появява с класическата червена "униформа" и нямаше как да не направя асоциация с партията-майка. (Остана само да запее песента за пролетариата.) -
От kandala · Отговорено
1-вият студиен албум на Юноу ще излезе на 05.11 в 18:00 KST и носи името 'I-KNOW'. Ще съдържа десет песни с двоен тайтъл трак "Body Language" и "Stretch", като първата ще излезе още на 13.10, понеделник. За нея в Naver пишат: "Новата песен „Body Language“ е денс песен, която съчетава отдавна обичани жанрове като блус, фънк и ретро хип-хоп, за да създаде приятна атмосфера. Текстът съдържа послание всички да се забавляват, като се сливат чрез танци, а веселите вокали на U-Know Yunho допълнително засилват ярката и жизнерадостна енергия на песента." Промоцията започна с трейлъра 'U-KNOW 유노윤호 SNEAK PEEK : You Know, LA Desert Set?", в който изпълнява три роли - режисьор, актьор и "странния" гост на мотел. Интересното е, че започва с финалните кадри на "NEXUS", късометражния му филм от предния комбек. На следващият ден, тоест вчера, пък ни зарадва със "Spojler Film", където се въплъщава в ролята на.. агент? Относно коментарът за наградите, които ще получат. Ами... дуетът е част от квинтета, пък и вече 15 години продължават достойно да носят името TVXQ, разширявайки каталога с добра музика, развивайки се като изпълнители, бележейки нови и нови рекорди на японския пазар. Така че, аз не виждам проблем, че ще им връщат награда за популяризиране. А относно това да видим петимата на сцена - мечтата ми умря не само покрай тоалетните скандали на Ючун, но и когато се яви напълно обръснат да дава косми за проба за наркотици. То и уважението ми към него умря тогава де, ама аз не съм критерий.
-
-
Културни прояви
-
От mell_moonie · Отговорено
Моля? Ужас! По-едно време с моята приятелка се хванахме за главите и си казахме "къде се намираме" Сякаш бяхме в детска градина. Някакво детенце може би на 7-8 дойде и почна да се бута напред, пуснахме я разбира се...ама чакай какво?? Такива дечица не трябва да ги пускат, дойде с кака си и тя сигурно на 13-14 не зная... Надявам се на XLOV да няма прекалено малки, все пак групата не е за всяка възраст. Бяхме може би на 3-ти ред най-вляво (на mcnd), да не кажа извън очертанията и ги виждах само от гърдите нагоре. По принцип бяхме първите след vvip+, аз не разбрах как слязох по стръмните стълби... За XLOV влязох в приложението 18:57, тъкмо стигам Варна (в автобуса) беше 19:01 и видях, че няма VVIP+ и си купих следващия вип. Влязох след минути и всичко беше свършило. Влизам 1 час и половина отново (беше 20:37) и какво да видя има още билети и успях да купя на моя приятелка. Купихме си и пакет Селфи. Надявам се парите да си заслужават. -
От helyg · Отговорено
С дженерал съм. Реших, че има време и може да пуснат промоции и изчаках два дни, а през това време ненадейно вип билетите се изпариха. И на MCND бях там, но с ВИП билет. Само че децата са много нахални и ме избутаха доста назад. До бара. Както се изрази едната родителка, идвайки при мене "Това ли е мястото за майките?". -
Наистина ли? Най-после мога да срещна някой от форума (може би), не че ще те разпозная. С какъв билет си? Последно присъствах на mcnd и мога да кажа, че не ми хареса особено: едно че 1 час се лутах да намеря клуба, второ вътре беше гъчканица и с малки деца с родители. Винаги е така... -
От helyg · Отговорено
Аз си взех няколко билета също. А на фона на това, че вип билетите вече са уж изчерпани, съдя, че има и други с билети, но просто си мълчат. -
Сдобих се с VVIP и пакет селфи! Някой друг купи ли си билет?
-