Jump to content

• Последни субтитри

• Потребителска статистика

• Общо потребители
      8764
    • Най-много онлайн
      8016

Най-новият потребител
    Andreykata_96

• Последни мнения

• @bealonenomore Пиша тук,а не в "онази" тема за корекции... Линка към инстаграм не води до никъде Не че го имам,само споменавам за корекция Благодаря за кратката статия/история на актрисата ! Бях забравил че участва в ...Гумихото и Хотела  Но пък я запомних от Самдал-ри,и сега новия Дванадесетте... Много ми е сладка с тази прическа и сладък поглед
    • Изгледах сериала,и да си призная много ми хареса,че дори и ми дойде малко къс...Можеха да го удължат с 2-4 епизода,за да поукрасят и доразкажат тези предистории за ангелите и любовта между Park Hyung Sik(crow) и Lee Joo Bin(dragon). Не знам защо има толкова нисък рейтинг в MDL  Сериала си е супер според мен. Разбира се няма как да мина и без да оценя целия екип....Страхотни бяха всички!Всеки имаше специален герой,със специални маниери които показваше в точно определен момент...Като екшън сцени,или лека забавна сцена.Това са тънките моменти които много ме забавляват и радват в такива сериали.   п.с Благодаря за превода,и на ъплоударите ! п.с.2 Едни от най-любимите ми герои бяха Банг Ул и Канг Джи   Актрисата Канг Ми На,ми стана любимка от сериала Welcome to Samdal-ri ,а тази Реджина Лей също ме изненада  Много се забавлявах в еп.3 с Банг Ул,където го изигра за кратко като детегледачка над останалите Харесвам този вид хумор   п.с.3 Качеството на видео,и големината на буквички в групата на телеграм ми хареса повече отколкото в Playtube(визирам последните две серии,понеже ги нямаше качени в Playtube).Не е само за този сериал...Може би е от Playtube,понеже и друг път съм гледал сериали в телеграм с по-добро качество и големина на буквите. Това е само като лека информация за хората които се колебаят къде да го гледат... Телеграм според мен е по-добрия вариант.   Чакам с нетърпение сезон 2 !   
    • Онлайн плейлистите на сериала вече са с пълния комплект преведени серии:  и 
  • Културни прояви

• Създай нов...