За по-"старото" поколение може ритъма/мелодията да са ви познати с две наши български парчета.Едното от което ми е любимо когато бях тийнейджър
Но не може да не и признаем на "Албанката" че пък е направила доста добро и ритмично парче.
Пробвала съм ги,половината някой знам за какво се ползват някои не...
И като екрана е в хоризонтален виждам всички бутони
А като е вертикален виждам само 7 бутона
Няма да е. Ползва се широко така наречения „адаптивен дизайн“ (променят се и се скриват елементи според големината на прозореца). Обаче, ако завъртиш планшетния компютър в пейзажно положение, ще се покажат повече копченца. Дано и това е сред тях.
Всъщност я си кажи размерите на екрана. В днешно време всеки интернетски навигатор може да ги симулира и ще ти кажа виждат ли се или не.
Отново ще има събитие с азиатска насоченост в читалището в Княжево.
„Япония в Проза и Поезия“
Дата: 24 септември 2025
Час: 15:00
Място: Камерна зала на читалището.
Споделям от фб страницата им:
36-ТИ ДНИ НА ЯПОНСКАТА КУЛТУРА В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2025 г.
Събитията ще се проведат от 1 септември до 30 ноември в 7 български града, с общо 23 прояви в рамките на тазгодишното издание на Дните на японската култура.
Инициативата, която се утвърждава като едно от най-мащабните културни събития, свързващи България и Япония, се организира 1990 г. насам, от Embassy of Japan in Bulgaria / Посолство на Япония в България със съдействието на Nihon Tomono Kai - Клуб "Приятели на Япония в България" - 日本友の会.
Цялата програма можете да намерите тук, както и във Facebook.