XngHan&Xoul с първа официална награда, която е от месечното шоу ENA K-Pop Up Chart Show, където бяха отличени като K-POP UP BEST MUSIC за еп.14 на шоуто.
Ето го и цялото видео от ENA, с акцент върху XngHan&Xoul - и по-точно енкор изпълнението в което Xoul "попяха" , а XngHan пък звучеше почти като в студийната версия. Браво!.
клик на снимката
Втора част от видеото зад кулисите на снимките на "Waste No Time" в Монголия.
"XngHan&Xoul 승한앤소울 ‘Waste No Time’ MV Day 2 Behind | Xpisode. 4"
клик на снимката
Момчетата ни зарадваха с още една своя хореография, създадена по парчето на Seotaiji and Boys "컴백홈(COME BACK HOME)".
Видео от фотосесията на Сънгхан за DAZED KOREA, "Lost & found" или "Изгубен & намерен". Много на място, нали?
Трето видео зад кулисите - създаване на трейлъра на 'CRAZY'.
"보아 씨, 왜 퇴근해요? 손톱 바꾸러 가야해요ㅣBoA ‘Crazier’ Behind #3"
клик на снимката
БоА отмени концертите и не можа да участва в музикални предавания заради операцията, но ни зарадва с три лайф видеа на песни от албума. Заснети са много неглиже, в една от залите на СМ и без някаква специална сценография, но пък са готини.
Първо заглавната песен "Crazier", която е още по-забавна изпълнена по този начин.
клик на снимката
Ето я и баладата "How Could". Разкошна.
"What She Wants".
Благодаря на @loveless, че се е присетила и на @bealonenomore, че позна филма, за да го изгледам и аз в този лежерен петъчен следобед в края на лятото . Филмът е свеж, щастливият край беше бонус Само ще вметна, че на мен мацката ми харесваше повече преди разкрасяването, защото съм си такава - обичам простите неща, започнат ли 12-сантиметровите токчета, за мен нещата стават излишно сложни. И глухарчетата предпочитам пред розите