-
Кой е онлайн 13 Потребители, 1 Анонимен, 143 Гости (Виж всички)
-
Последни субтитри
-
-
Потребителска статистика
-
Подкрепа за форума
-
Последни мнения
-
От kandala · Отговорено
"I would just like to say that this is only the beginning and RIIZE will continue to rise!" или "Искам да кажа, че това е само началото и RIIZE ще продължи да се издига/да расте!" Тези думи на Антон и по-специално частта "RIIZE will continue to rise!", изречени на миналогодишната церемония на наградите MAMA, се превърнаха в един вид мантра за феновете, която някак дава резултат. RIIZE ще участват в Lollapalooza Южна Америка в дните 13-15.03.2026 г. Фестивалите ще се проведат в три страни - Аржентина, Чили и накрая в Бразилия. Радвам се. Изпълненията им са особено добри на голяма сцена, а шестимата израснаха толкова много като изпълнители, че намирам тази стъпка напред в кариерата им за особено добра. Корейските феновете този път да не са особено щастливи, но както се казва "нека им е". Макар да не ми е приятно да си призная изпитвам известно злорадство от факта, че RIIZE се фокусират върху чужбина на този етап и аплодирам решенията им, имайки предвид всичко, което kbriize причиниха на момчетата миналата година. Повече в Naver. Първи епизод на предаването на Шотаро в което ще прави десерти. Уау Не вярвах, че толкова ще ми хареса, но факт - стана ми едно леко и лежерно на душата. Предполагам, че на този тип видеа казват "лечебно съдържание", наистина се почувствах по-добре след като го гледах. Рецептата на десерта, който приготви Таро "Парфе от праскова и пъпеш", може да намерите ТУК, придружена с описания и снимков материал. клик на снимката Малко снимки на двамата, всъщност тримата сладури, като първата е специално за @skofiild. Настъпват и в Япония. От 03.10 по Fuji TV 2 ще се излъчва тяхно вараяти шоу наречено "ライバケ RIIZE VACATION", което ще съдържа 12 епизода. Супер! Колаборация между RIIZE x NIKE? Очакваме подробности. -
От kandala · Отговорено
С Хечан ще се занимаваме по-късно, сега се включвам заради ТЕЙОНГ, който много, много ми липсва. Заедно с колеги от групата на военноморските сили са записали кавър на парчето на NCT DREAM "Dive Into You". Много са сладки, а TY е... (ах, колко е далеч средата на декември) клик на снимката -
От Blue Dragon · Отговорено
''Разхождах се'' из форума, попаднах на тази тема и доста се посмях с коментарите през годините Най-напред @Korean_girl ама защо започваш с оправдание хаха Човешко е да се искаш ''удовлетворение'', когато гледаш романтичен филм и да искаш химия, целувки и малко секс. Хайде сега, нека не се заблуждаваме, че сме светци и светици. Ако има някой, който гледа подобни жанрове и не му пука от това, че подобни сцени не присъстват, нека си ''го каже тук и сега или да замълчи завинаги'', ако мога да използвам летящата фраза от всички сватбени церемонии, които сме гледали на екран Аз съм от онези ''маниаци'', които ако харесат даден актьор, или актриса, минавам през цялата филмография и може би заради това попадам на сериали (тук-там филми), в които присъстват подобни сцени. Химията между главните, или вторите главни се случва тогава, когато всеки от тях е влязъл в ролята си поне на 90%. Иначе няма как. Спокойно мога да кажа, че доста от сериалите отпреди 2017-2018 та са доста по-освободени откъм съдържание (да се чете - качествени целувки и секс ) Нека ме поправят онези, които гледат азиатско от много години, моите са само 8, но имам натрупани впечатляващо количество от изгледани часове. Спирала съм само за няколко седмици през тези години. В началото гледах като обезумяла минимум по 5 часа нощем. Сега вече не е така. Давам си почивка, а и няма смисъл, гледайки какво излиза като продукции от две-три години насам. Та... по темата - мога да подскажа няколко заглавия, които обаче не са само ''романтични''. Дори някъде ми се ''скараха'' за единия от тях, че е трябвало да предупредя, че съдържа откровени сцени. Ем, не предупреждавам, защото подобни ленти не са за гледане с децата и бабите в 20 ч., докато си на трапезата Всички мои любимци имат подобни сериали или филми, почти всички са продукции от по-ранните етапи на кариерите им и всички са добри, по мое скромно мнение. Е, не всички са романтични, но! - има въпросния секс, или поне загатнати качествени сцени и химия. Ама бяха качествени и актьорите/актрисите - с чар и аура. ***Между другото докато пиша, се сещам, че Jang Ki Yong (от по-младите актьори) доста си го бива в подобни сцени, и присъстват почти във всяка продукция с него. Но пък момчето има излъчване и камерата ''го обича'' в подобни ситуации (и не само) на екрана. Изключвам Atypical Family, който сериал изобщо не харесах по ред мои си причини. Иначе той за себе си мисли, че е динозавър *** При интерес, мога да споделя сериали по темата. @skio, @k-drama-monk, че то ''в мислите'' е по-тежко за другата половинка хахаха Но пък - всеки знае себе си и е прав за себе си, нямам предразсъдъци, или поне са сведени до почти абсолютната нула, просто ... нямаше как да не го напиша. В заключение мога да кажа същото като @speedy86 - цензура!,но го казах с повече (даже много повече) думи. @Korean_girl, вероятно трябва да поглеждаш и в кой времевѝ диапазон се излъчва, или е излъчван. Има го в описанието на голяма част от сериалите тука или в интернет пространството. Ако в Корея се излъчва по време на вечеря, значи ще е нещо или безумно плоско (с някои изключения), или ще е цензурирано откъм неща като целувки, секс, да не говорим за нещо по-брутално.
-