Това звучи много демократично, но рядко е вярно. Например съм напълно сигурен, че този форум много добре би си живуркал без моите коментари.
Това ми се заби в главата и два дни мислех по въпроса.
В общи линии нямат друго, какво да направят. Първо, в сериалите са кинтите. Не печели особено много един певец, ако не е някаква световна звезда през последните да речем десет години.
Второ, те остаряват. Музика обикновено се слуша от хора в диапазона 10-20 годишни. Съответни звездичките са малко по-големи от тази възраст. Но децата порастват, а новите деца вече слушат други, по-близки до тях. И какво да правят? Трябва да се занимават с нещо. Актьорската и певческата професии са близки една до друга (включително е невъзможно да завършиш НАТФИЗ, ако не можеш да пееш).
Та така се появява като естествен и почти единствен избор.
Защо са недолюбвани?
Наистина ли трябва да го казвам?
Хората по света в 90% са консервативни расисти и по-общо казано ксенофоби, което не изключва в никакъв случай хомофоби. Важи включително и дори по-силно за тези народи.
Вярвам, че може би голяма част от тези момчета и момичета са хетеросексулни. Не съм им гледал в чаршафите и не ме интересува, това е нещо лично. Но почти всички до фамозния Псай (който дори аз слушам чат-пат и харесвам) не приличат на типичните представители на пола си. Омразата към тях е пак малко, но това е, просто защото повечето хора не се интересуват изобщо от далечния изток, какво остава за местната им култура.